Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
O

otevirackonzerv1

7. 5. 2012 15:32
vážený pane

Chtěl jsem reagovat na pár nesmyslů ve vašich článcích (zejména ten poslední o mešitách) ale všiml jsem si vtipné skutečnosti. Vy pod vaše články neumožňujete přidávat diskusní příspěvky -a ani se vám nedivím proč...Rv V případě negativních reakcí na vaše blogy diskusi zakážete (namátkově - článek "Zvláštní rozhodnutí zlínského soudu")

Takové totalitní přístupy jsou velice smutné. Pro toto a pro obsah vašich "blogů", které mají pramálo společného se skutečnými logickými argumenty, analýzou nebo snad podložené fakty (jsou však plné vašich rychlých závěrů), vás žádám o následovné:

Dejte si laskavě dolů ten liberální citát v headeri vašeho blogu: "Sám svobody kdo hoden, svobodu zná vážiti každou. Kdo do pout jímá otroky, sám je otrok." protože s vašimi myšlenkami ironicky (nechci napsat přímo "trapně") kontrastují. Děkuji.

0 0
možnosti
Z

Zdena-Danuše

2. 5. 2012 17:05
paradox

Mne spíše zaráží, že, aby jakákoli úřední osoba mohla vstoupit na váš soukromý pozemek či do bytu musí mít soudní povolení, např. je-li někde podezření z týrání zvířete, nebo porušení hygienických norem, tak tam odpovědné orgány bez povolení nesmí. Zloděj ano a s posvěcením soudu.

1 0
možnosti
S

standysman

30. 4. 2012 14:38
2 0
možnosti
U

Uther

30. 4. 2012 15:15
Re: Takhle by se to mělo dělat

to byly ještě zlaté časy, kdy mohl hrát gaunera ještě černoch. To už se dnes nevidí.;-D

0 0
možnosti
ZB

zberanek

30. 4. 2012 12:54
Karma

Pěkný článek, jsou tam malé nepřesnosti, ale podstata je zřejmá. Zákony v Česku schvalují poslanci, když si člověk pod poslancem například představí hrůzného nedouka Bendu, pak je mu už zřejmé proč zákony v Česku jsou tak nekvalitní, hloupé a proti zdravému rozumu.

1 0
možnosti
RH

Ubaram

30. 4. 2012 15:14
Re: Karma

Zákony v ČR jsou (v tomto ohledu) naopak poměrně slušné. Už jen fakt, že u nás můžete poměrně bez komplikací udělat zbrojní pas a mít zbraň pro osobní ochranu nám dává ohromnou výhodu proti zbytku Evropy. Problém jsou především soudci samotní. Viz např. ono:

Milan Ferenc pronesl poznámku „mně se zbraně nelíbí“ a po zjištění, že obviněný nosil zbraň za účelem osobní ochrany, zavrtěl hlavou a řekl „to jsem ještě neslyšel“.

2 0
možnosti
A

apajinky

30. 4. 2012 12:32
Dotazník

Asi si mám podle našich zákonů připravit pro pachatele dotazník.Něco ve smyslu:vloupal jsem se do tvého domu a chci: a)pouze krást,b)krást a podpálit barák,c)sprznit tvoji dceru,ženu,sestru,muže,tchýni...,d)to všechno a ještě budu vraždit.Jsem ozbrojen-nejsem ozbrojen(nehodící se škrtněte).V případě,že jsem ozbrojen pak je to:a)nůž,b)mačeta,c)krátká palná zbraň,d)lovecká palná zbraň,e)kovová nebo dřevěná tyč,f)jiné....vyplňte.Pak zdvořile pachatele požádám o chvíli času k vyhodnocení dotazníku a podle toho se zařídím s obranou.Nevím co s těmi,co "nevie čítať,nevie písať"....To určitě.Jak v noci bude u mě v domě cizí člověk,jak mám sakra vědět,že přišel "jen" krást???;-O;-O;-O

1 0
možnosti
U

Uther

30. 4. 2012 12:59
Re: Dotazník

Takhle to vypadá jako sranda, ale u soudu to tak funguje.

1 0
možnosti
TH

ydrhsamot

30. 4. 2012 11:39
Skvělý článek - jasná karma

Hodí se ještě doplnit americké přísloví - "Lepší být souzen 12-ti než nesen 6-ti." R^

8 0
možnosti
MVK

www.MujGLOCK.com

30. 4. 2012 8:57
Primerena obrana

A jeste k tematu "primerena obrana", zakon nic takoveho nezna, zna pouze

"nutnou obranu". Mate v tom solidni hokej, protoze se neposuzuje vubec

ruka vuci ruce, nuz proti nozi, ale uplne neco jineho. Doporucuji

dostudovat tyto judikaty Nejvyssiho soudu - R 47/1995,  R 49/1970 a R 25/1976.

0 0
možnosti
P

prying

30. 4. 2012 11:49
Re: Primerena obrana

Jj, trocha slovíčkaření neuškodí. Nicméně na podstatě článku, že každý má právo na ochranu svého majetku, to nic nemění.

0 0
možnosti
MVK

www.MujGLOCK.com

30. 4. 2012 8:53
Pripad Basta

Vazeny pane, ac se vsim co pisete souhlasim (obrana majetku), tak zrovna s pripadem pana Basty jste naprosto prestrelil. Netusim, zdali za to muze zamerne zjednodusovani, ci spise Vase neznalost pripadu, nicmene bych Vam doporucil, abyste se s tim dukladneji seznamil. Pan Basta nestrilel po ujizdejicim zlodeji, kdyz on prijel na misto cinu, tak vubec nemohl vedet (a ani nevedel), ze dotycni sedici ve vozidle jsou zlodeji. Proste vzal pusku a sel strilet, tedy pomstit se, ci "trestat". Toto s obranou jako takovou nema vubec nic spolecneho.

0 0
možnosti
J

jurneff

29. 4. 2012 22:03
Ač nemám rád zloděje, musím vás nařknout z manipulace

Bašta střílel za odjiždějícím vozidlem a to na ulici. Zřejmě z pocitu bezmoci a také s chutí trestat. Což chápu.

Američanka seděla s dítětem v ložnici a zloděj se pohyboval po jejím domě, načež vlezl i do té ložnice.

Vidíte ten rozdíl???

2 0
možnosti
JH

ExPat

30. 4. 2012 1:19
Re: Ač nemám rád zloděje, musím vás nařknout z manipulace

Kdo ten rozdil videt videt nechce, ten ho nebude videt nikdy.

R^

1 0
možnosti
PH

petrph

29. 4. 2012 21:00
právě že tak

". Nemůžu vám říct, že to můžete udělat, ale dělejte to, co musíte,

abyste ochránila vaše dítě," poradila jí klidným hlasem operátorka Diane

Grahamová.".. A udělala dobře...Protože Sarah  McKinleyové prokurátor, díky medializaci zajistit  beztrestnost,.. ale Diana Grahamová si to mohla šeredně odskákat za navádění k vraždě - advokáti by si na ní zgustli. Ono to americké právo zase není tak OUkej...

0 0
možnosti
JH

ExPat

30. 4. 2012 1:21
Re: právě že tak

Diane Graham proste a jednoduse vysvetlila te zene zakon.

Tak jak byla trenovana.

Vsechno ostatni jsou jen Vase hloupe reci.

1 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.