Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PJ

P70e53t60r 82J34í26l83e96k

10. 8. 2018 16:16

Moje národní hrdost utrpěla velkou ránu, když náš nejvyšší představitel předstoupil před posvátné korunovační klenoty s "virózou".

13 4
možnosti
Foto

Vážený pane, zaměřujete se na marginality - a to vás nectí... A navíc, nepodložené. A i kdyby - jak stojí v Písmu - "kdo jsi bez viny, hoď po ní (po něm) kamenem", pane zásadový abstinente - ctihodná "bílá vráno" mezi českými (a moravskými) muži...;-D!!.

4 2
možnosti
Foto

Jsme ve státě, kde renomovaní čeští historikové (oficiálně) hanobí české dějiny- například i husitství, kdy se po Husově mučednické smrti na hranici téměř ojediněle v historii vzepjal národ k odporu. (Jistěže se děly i násilnosti a bezpráví, jako za každé revoluce). :-/ Podle nich byli ovšem husité lapkové a raubíři, kteří způsobili chaos a rozvrat v zemi. To měli císaři Zikmundovi chvalořečit, a za jeho prolhané sliby, kterými se za bezpečný návrat Mistra J. Husa zaručil, mu měli líbat ruce? A třistaleté období temna, období násilné rekatolizace a útlaku českého národa po prohrané bitvě na Bílé hoře (1621) je jimi málem oslavována jako rozkvět české kultury... (Jistěže se tak i dělo, historie není černobílá, ale zase ne tak ne doslova). Pak se ale nemůžeme divit, že dnešní mladý člověk se s českým národem neztotožňuje, dokonce se za něj málem stydí. Těch pár špičkových sportovců - profesionálů v národních dresech, jako je J.Jágr, Kvitová a Plíšková a pod. to nezachrání. Rv[>-] Karma.

5 2
možnosti
Foto

V každé epoše a nejen v zemích Koruny české se ušlechtilé myšlenky zmocňovali lumpové a zneužívali je k prosazování svých zájmů a k osobnímu obohacení. Církev svatá je významným příkladem a vůdci husité se rovněž snažili, seč mohli. A takových příkladů by se našlo a ani dnešní epocha není výjimkou.

0 0
možnosti
MV

jste opravdu ucitel? pokud ano, tak doufam, ze telocviku a matematiky

9 3
možnosti
Foto

Teda, pane Piáčku, z vás jde strach. Ještě že nemáte talár. A kdyby jste talár měl, ještě bych se mohl utěšovat, že české věznice jsou přecpány a trest smrti zrušen. Všichni jsou vinni. Samozřejmě v první řadě ten Havel, který zrušil celý náš obranný průmysl. Z titulu své ústavní funkce asi nikoliv, ale nějak, vy určitě víte jak, to udělal. Vinno je celé naše školství - především to humanitní, které tu za mrzký groš provádí v podstatě protivlasteneckou, nebojme se to říci, vlastizrádnou činnost. Vinni jsou rodiče, tedy alespoň jejich převážná část, kteří špatně vychovávají své děti. Snad by pomohla kolektivní nejlépe ústavní výchova, která by je přivedla na pravou cestu. Vinen je jakýsi strýček Sam, který je původcem všeho zla. Přes jeho obludný cylindr na hlavě ani není vidět na východ, kde se slovansky upřímnou tváří na nás usmívá bratr Ivan. Asi takto;-D

13 3
možnosti
JZ

Když vycházíte z blábolů a lží (kolem cesty se stálo, v televizi to dávali, v USA se pálí rovnou vlajky, není třeba trenek), má cenu číst dál?

9 1
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.