Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Od toho násilí, od kterého se tak distancujete, je jen krůček a to díky lidem v modrých tričkách s názvem "Slušní lidé".

3 6
možnosti
PK

..to nebyli lidé, ale skinheadi s podporou pana Sládka...

0 2
možnosti
ER

E91v32a 30R51o45s34o73v51á

28. 5. 2018 10:00

Tak tomuhle karmu nedam.

Vy si, pane, neuvedomujete, ze zasadni rozdil mezi krestanstvim a islamem je schopnost delat si ze sebe srandu. A proto se mame lepe.

Naopak, odsuzuji, co vsichni ti pitomci udelali, aby zabranili produkci te hry. Myslim, ze docilili naprosteho opaku, udelali totiz te hre nejlepsi moznou reklamu.

18 6
možnosti
ZH

Svoboda slova a projevu buď je, a nebo není. Byť si o autorovi oné hry myslím, že je blbec, rozhodně by se mu nemělo bránit se jako blbec projevovat. Vadilo by mi, pokud by mi takové "umění" někdo vnucoval, či by bylo produkováno z veřejných peněz. A "slušní lidé"? To jsou úplně stejní idioti, jako je autor hry.

26 8
možnosti
TK

Ne, na světě nejste sám, proto, svoboda projevu jako každá jiná svoboda má své reálné limity.

3 0
možnosti
SN

:-).......SAmozřejmě bezvýhradný souhlas! Včera jsem ve stejném duchu napsal dva příspěvky. Moc se mi líbí .......Máte jazyk hada, pane Kalousku, to přesně vystihuje jeho charakter! R^R^R^!!

3 12
možnosti
JN

Charakter pana Kalouska? Nemá žádný, je to bezcharakterní ničema, ale to ostatní jsou žvásty. Napsat, že křesťané by nikdy nikomu neublížili, je hodně odvážné. Nemá cenu se rozepisovat o pálení čarodějnic, ani o tom, jak se chovají různí duchovní.

3 6
možnosti
Foto

"Přiznám,že pro mě je to dost kontraverzní scéna.Mnohem víc,ale odmítám osoby,kteří se pojmenují "Slušní lidé" a jiným násilím brání v uměleckém projevu a jeho zhlédnutí.Většinou pak následuje pálení knih.A pak pálení lidí...."Jen doplnuji,co Kalousek řekl,to jsem ve Vašem blogu nenašel,asi se to tam nehodilo.;-)S tímto vyjádřením máte také problém křestane....?Nebylo by to poprvé co katolická církev spojila své síly "na obranu víry" s fašisty,či nacisty....

16 8
možnosti
JK

J29a71n 21K34o52z27á90k

28. 5. 2018 21:08

Jenom koukám, co se dá nazvat uměleckým projevem. Jestli je pro vás uměním vytahování české vlajky z vaginy a promenáda nahých rádoby herců, tak pornografie to má zmáknuté lépe. Můžete mi napsat nějakou myšlenku tohoto škváru? Ať si dělají divadlo jaké chtějí, ale proč to dotuje radnice? Dotace zabijí i větší divadla.

2 1
možnosti
Foto

Pokud se na "obranu křestanství" staví svalnatí holohlaví nácíčkové toho času "slušnočeši",je něco hodně špatně.To si opravdu myslíte,že této partičce "Slušných lidí" jde o "obranu Ježíše"....?Takhle vypadá nástup fašišmu,v tom má Kalousek pravdu.Pokud mají křestané,tím myslí ty co si na ně jen učelově nehrají,potřebu demonstrovat mohou svuj názor vyjádřit pokojně před divadlem.Ti skutečně slušni to také tak udělali.Proti nim nelze říci ani slovo.Není to tak dávno kdy zfanatizované davy "slušných" křestanu vypalovali jménem "křestanské lásky" kina,která uváděla film Poslední pokušení Ježíše Krista.Tu knihu mám doma,mám ji donést někam na hranici ke spálení....?

18 8
možnosti
OP

R^Tak nevím, v Brně je docela silná muslimská komunita, aby to nakonec nevzali do svých rukou ...

6 0
možnosti
PV

Kalousek jako prvni chtel sestavovat vladu za podpory komunistu, ted obhajuje "veledilo" jakehosi chorvatskeho, komunisticky smyslejiciho (mozno jednoduse dohledat na webu) dramatika a rezisera. Proste kamos komousu par excellence.

10 8
možnosti
Foto

Kalousek ničí dílo neobdivuje,sám ho kritizuje.Jeho slova byla namířena proti násilnému obsazení jeviště brněnskými fašounky,kteří si na "obranu Ježíše" jen hrají,jediné o co jim šlo je jejich zviditelnění....

13 7
možnosti
LJ

S obsahem souhlasím, mám jen jednu připomínku. Časopis Charlie Hebdo urážel i křesťany a to velmi hrubě. Možná dříve než muslimy. Jen křesťané to neřešili tak razantně, jako muslimové.

13 1
možnosti
Foto

Ano, i náboženskou víru je nutné hájit prostředky, které jsou dovoleny v daném státě.

4 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.