Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FS

Pane Pijáčku, mně je velmi smutno z vás!! Ten, jehož jméno se v podstatě štítíte vyslovit a prý jste ho zapomněl, ten, kterého prý prosazovaly jen jakési pražské a brněnské kavárny (o velikostí 2,7 milionů lidí) - tak ten by vám, pane Pijáčku takovou prase.inu neprovedl! On je to slušný, vzdělaný, spolehlivý a rozvážlivý člověk....

22 2
možnosti
Foto

Přesně tak,pan Pijáček zvolil prase,co tu dělá prasárny už mnoho let a pak se diví,že je dělá dál a ještě tady zklamaně vyplakává.K pláči je ovšem on sám a jemu podobní co se nechali oblbnout a zmanipulovat velmi hloupými řečmi o "kavárně"....

13 1
možnosti
DB

většina Čechů jsou ateisté a agnostici a tak nějak to asi bude mít i pan prezident..a tak jít na repatriaci pozůstatků nějakého církevního hodnostáře nebude tou hlavní poutací silou pro téměř nikoho.........a nejspíš ani pro pana prezidenta.........priority které jste si nasadil vy pro sebe , nemusí nutně korespondovat s prioritami pana prezidenta pro všechny občany této země.......

4 3
možnosti
Foto

Ryze katolická strana KDU-ČSL dostala ve volbách méně hlasů než komunisté. Z tohoto hlediska se jeví důležitější účast prezidenta na sjezdu této strany, která se má navíc podílet na ustavení vlády s důvěrou.

Převoz ostatků kardinála Berana je pro většinu našich občanů marginální záležitostí, když věřících je řádově kolem 10%. Je to záležitost katolických věřících a ti dostali v médiích daleko větší prostor než sjezd KSČM. Takže nevím, nač si stěžují a k čemu potřebovali na takové akci účast prezidenta, kterému vyjadřují nenávist jak v médiích, tak veřejně.

3 15
možnosti
Foto

Arcibiskup Duka je Zemanuv "kámoš" a obdržel od něho nejvyšší státní vyznamenání......;-)To je snad poprvé kdy Zemana kritizoval.,

2 0
možnosti
PK

Asi je to věcí prezidenta se rozhodnout mezi pietou a podporou vytvoření vlády....ať si to každý sám rozhodne autor má svůj názor. má na něj pravo.

0 4
možnosti
Foto

Vy jste vtipálek,to si opravdu myslíte,že učast Zemana na sjezdu komunistu nějak ovlivnila jednání o vládě?Komunisté svou podporu Babiši vyjadřují už dlouho a upravdu nepotřebují od někoho povzbuzovat k něčemu na co se už měsíce přímou třesou....pokud jede prezident Česka povzbuzovat komunisty je to spíš ostudné a nechutné,tím spíš že tomu dá přednost před pietou člověku zničeného a vyštvaného komunistickým režimem.Rv

6 0
možnosti
KP

Nemel jsem pocit, pri poslechu prezidentova projevu , ze by komunistum pochleboval. Spise naopak. Jeho ucast na sjezdu KSCM byla znama jiz radu mesicu. Nepremyslel jste pane Pijacku, zda termin mse za kardinala Berana nebyl nahodou s nejakym zamerem naplanovan presne na den o kterem se dlouho predem vedelo, ze prezident bude na sjezdu KSCM ?

7 8
možnosti
Foto

Jistě,bylo to spiknutí....;-)Vždy je to otázka priorit,bud se uěastním jako reprezentant národa akce k uctění památky oběti komunistické totality nebo jedu řečnit na sjezd pohrobku strany,která kardinála Berana internovala a další stovky kněží věznila...Zeman si sám vybral.

8 0
možnosti
RJ

R23a37d47e90k 27J30a68r72o56š

22. 4. 2018 14:29

Eman není žádný pastýř...

1 1
možnosti
IB

I78v30o 20B83o79u64š30e

22. 4. 2018 14:22

Proč jste mu dal ten hlas?

5 0
možnosti
MB

p. Presler - Tak tomu, přece vůbec není ! Vrcholoví reprezentanti státu , vedle své funkce, mají i tu další. Vést blaho linku svých činů, i rétoriku hodnot a tak dát příklad k následování. Pak, je zaseto k tomu, aby se společnost kultivovala, vyrovnala s minulostí ap. Miloš potom dělá neuvěřitelné věci - Pojďme do močálů, je tam sjezd ! Podobná logika je u p. Siemka. Slíbil jsem, že budu špatný člověk - Svůj slib přece nemohu porušit ! Proč se zastáváte bažinatých a špatných lidí ? - Nechápu ! ... :-)

6 2
možnosti
Foto

O tom, že prezident navštíví sjezd KSČM se píše již několik měsíců, on ho navštíví a náhle to některým hrozně vadí. Kdyby se zúčastnil akce k poctě kardinála, našlo by se mnoho těch, co by ho za to kritizovali. Viz akce k 17. listpadu, zúčastnil se, bylo to špatně. Když se nezúčastnil, bylo to také špatně. V obou případech je však o čem psát a vyřídit si s prezidentem účty.

12 16
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.