Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Ačokli tady správně plivete na Zemana za jeho chování a charakter (to mnoho z nás dělá už velmi dlouho, protože ten člověk nikdy jiný nebyl a nebude), přesto tady nesmyslně plácáte něco o jakési smyšlené pražské a brněnské kavárně.

Ale třeba vám časem dojde, že ti, které označujete takto hloupě, je vlastně polovina národa s nadprůměrnou inteligencí, která za Zemanem nestojí a podle které byste se měl dobrovolně řídit, pokud vaše inteligence nestačí na to, abyste sám zhodnotil, koho volit a kdo bude pro zemi přínosem, nikoli škůdcem. Špatné je, že tedy Zeman, Babiš, Okamura a další podobné "charaktery" vnesli do národa nenávist a rozbroje, a je politovánihodné, že lidé s menší inteligencí nemají tu druhou polovinu národa v úctě a nedají na jejich názory (které jsou výrazně logičtější a domýšlí důsledky), ale naopak jimi pohrdají a brojí. Škoda, už jsme dávno mohli být úplně někde jinde, nebýt tohoto zbytečného marastu ve společnosti ...

9 3
možnosti
TB

Je vrcholem nabubřelosti až idiocie to černobílé vidění situace, že volič politika X je hloupý, zatímco volič politika Y je geniální :-/

3 2
možnosti
AB

A67d42a19m 14B13í86l43e76k

23. 4. 2018 13:03

můžu se zeptat, co myslíte pojmem "pravicový totalitář"?

0 0
možnosti
MK

To že se pan prezident zúčastnil sjezdu KSČM mě nepřekvapuje, ostatně on si vždycky razil svou cestu. Snad si už konečně jeho voliči uvědomí, koho to vlastně zvolili. Osobně si myslím, že jeho místo už mělo být dávno na chalupě na Vysočině , už kvůli jeho vlastnímu zdraví. Pohled na něho je spíš smutný, je mě ho líto. :-/:-(

3 0
možnosti
TK

Z mého pohledu jsou zájmy pana prezidenta jasné a chování dlouhodobě konzistentní a předvídatelné. Pokud někdo neví, koho volí (jednoho si nepamatuje, druhého nezná), tak by snad ani volit neměl.

6 2
možnosti
MR

Jsem rád, že jste alespoň prozřel. Mrzí mne, že zdejší média plácají něco o levici, když v levicovosti nemůže Babišovi nikdo konkurovat, není levičák, ale nerozdává ze svého, z našich kapes a budoucích penzí, na úkor nedostavěných silnic. No nic to podstatné, mně jen tak nějak napadá, že pan prezident chce vybudovat ze Strakovy akademie druhou ruskou rezidenturu po Hradě a oni se soudruzi už o to dobře postaraj, aby Andrej makal ve prospěch nás ubohých a nestaral se o zahraniční politiku. Za ANO jsem akceptoval Teličku, Stropnického, Pelikána, Šlechtovou, proč zrovna tihle politici odchází?

1 0
možnosti
SB

Účast prezidenta Zemana u komunistů s jeho velmi dobrým projevem bylo daleko užitečnější pro stát než procesí věřících v Praze. To, že se vzájemně Duka a Zeman nemusí vyplývá od nich samotných a nemá to nic společného s národem. Faktem ale je, že věřících je v republice maximálně 10 %, což mluví za vše. Hlavně ostatní lidi s tím nemasírujte.

5 8
možnosti
Foto

V jednom se mýlíte. Není pravdou, že se D.D s M.Z. nemusí. Ba naopak, oni se navzájem i velice uznávají. Věc jiná je, jak se co kým prezentuje/komentuje,.tedy včetně jich samotných;-)

0 0
možnosti
VK

Blahopřeji, právě sklízíte ovoce svého úsilí o znovuzvolení prezidenta, který již tolikrát selhal. Člověk, jehož jméno jste už zapomněl, by něco takového nikdy neudělal.

17 0
možnosti
MB

"Zpracovávání" komunistů na jejich sjezdu je reálná politika... a možnost říct jim něco rovnou do očí..

Nějaké ceremonie okolo pozůstatků, líbání prstenu, padání na kolena, žalozpěvy atd.. to mi v dnešní době připadá již takové, jemně řečeno, .. nemoderní...a pasivní.

Jistě, má význam si připomínat sobě i druhým určité odkazy .. Účastí na ceremonii repatriace ostatků kardinála Berana si účastníci připomínají něco spíše mezi sebou, na širší veřejnost to má již jen omezený dopad ..a na samotné komunisty snad žádný.

Díky vám jsem se podíval, co vlastně Zeman těm komunistům vyprávěl ..a musím říct, že jim toho pověděl (a dal k zamyšlení) více, nežli kdyby pózoval při nějaké ceremonii (za což by stejně svými apriori odpůrci byl neméně kritizován)..

6 0
možnosti
MS

Neřekl jim nic jiného, než co jim vzkazují demokratické strany už od roku 1989 (a marně).

5 0
možnosti
MS

Zemanovi nestačilo, že jako první český prezident poctil svou návštěvou komunistický sjezd. On musel ještě řádně přitlačit na pilu, když přítomné oslovil "vážené soudružky, vážení soudruzi, milý Vojto (!!)". Přitom "soudruhu, soudružko" si komanči říkají jen mezi sebou. A to familiární oslovení bývalého spolupracovníka StB (krycí názvy "Vojtěch" a "Falmer") už nemá ani cenu komentovat. Prostě náš prezident jednoznačně ukázal, kam ho srdce táhne. Autorovi článku se divím, že tyto prezidentovy sklony nepoznal ještě dávno před jeho zvolením do druhého funkčního období.

11 1
možnosti
PV

Máte pravdu, mohl snad někdo čekat, že by se Zeman, když je ve své poslední politické funkci, bude nějak omezovat?

1 0
možnosti
JO

Pan prezident už nemá čas se nad sebou zamyslet a to zejména proto, že k tomu nemá tu nejmenší vůli. Dříve býval trochu namyšlený, ale teď, teď už je dokonalý a všichni (co si myslíme a víme že je to dnes už de...nt) jsme mu ukradeni. To co teď dělá, je prostě otřesné a vyčítám vám všem co jste ho volili z důvodu toho, že pana Drahoše neznáte (nebo že je kandidátem kavárny) a nevíte jak by se choval, že jste tak učinili. Pomohli jste nechtěně a nevědomky přivést tuto zemi na hranu myslitelného a dali jste ji všanc jednomu senilnímu dědkovi, který zapomíná o co v roce 1989 bojoval, a jednomu nenasytnému egoistovi, který se chce stát majitelem této země. Kecy o pražské a brněnské kavárně si strčte víte kam. Já jsem z Moravy z vesnice a kavárnu tam nemáme. Přesto mi bylo jasné, že Zeman je špatná volba. Že to s ním ale půjde takhle rychle do kytek, to jsem si ani v nejhorším snu nepředstavoval. Prostě jsme to jako národ podělali a to vlastní blbostí, nedostatkem rozhledu a strachem. Jak kdysi napsal pan Vysockij - Jistě, že ve světě nakonec zvítězí pravda, ale až dokáže to, co dokáže lež.

13 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.