Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J39i62r86i 98B34o97r

15. 2. 2018 11:45

Prosím o vysvětlení,pražský kavárník je majitel kavárny nebo návštěvník kavárny.Pořád v tom nemám jasno.U nás na venkově je majitel jedné kavárny z Prahy.Ten se mezi ně také počítá?

3 0
možnosti
Foto

Podle vyjádření R. Berana v r. 1939 šlo o flákače.

0 0
možnosti
Foto

S Burešem nic neuděláme.....

Ale co uděláme s vámi? :-)

3 0
možnosti

Prý totalitářský odpůrce zde tělem i duší brání dva egoistické uzurpátory moci a snaží se nám namluvit, že StB byla taková skupinka úředníků s lejstry, co jsou jen náhodou zapsáni v nějakém bezvýznamném seznamu.

Nevypořádali jsme se po listopadu se zrůdami, funkcionáři KSČ a jejich katy v StB a teď se nám vrací jak bumerang. Za každým StBákem, spolupracovníkem a donašečem je spousta zničených životů, žaláře, nucené práce a nezřídka i mrtvoly, tohle si uvědomte, než začnete pokřivovat skutečnosti a vykřikovat, že se nestalo NIC.

6 1
možnosti
Foto

sorry, mělo být pochopitelně plus

1 0
možnosti

Historie dávná i nedávná nás učí, že ne vždy je ten, kdo se těší největší důvěře lidí zárověň nejvíce prospěšný.

2 0
možnosti
Foto

sakra Vám ty koblihy zachutnaly, a propó, co je to ta kavárna, dokonce ta pražská???

Nota bene Zeman taky tak nějak nerespektoval vůli občanů a nechal tehdá tu svou ůřednickou vládu nějak dlouho vládnout.

Prostě okecát se dá vše, že? Když máme toho svého Bureše......

7 1
možnosti

Ale nechme zbytečných a neplodných debat, Jsem přesvědčena, že když pan Zeman

za pět let doporučí za svého nástupce (nebo premiéra) pana Kájínka, tak ho Zemanovci bez mrknutí oka zvolí. Když miluješ, není co řešit.

7 1
možnosti

Navíc je to člověk mimořádně oblíbený. jak dokazují například jeho hojně navštěvované debaty. A pan Soukup na Barrandově říkal, že je nevinný.

4 0
možnosti
Foto

Je dobrým zvykem respektovat vůli občanů? Ale ten zvyk rozhodně nebyl zažitý v době estébáckých fízlů nebo ano? Bureše bychom měli hnát svinským krokem, protože jeho ochota k přizpůsobení se totalitním praktikám je děsivá. A stejně děsivé je, kolik lidí to dnes bez mrknutí oka zlehčuje.

10 1
možnosti

Premiér nemusí předkládat čisté lustrační osvědčení, nebo ano ? Pokud lidé vědí, že byl evidován ve svazcích STB, a přesto ho zvolí, a zákon lustrační osvědčení nepotřebuje, tak o tom můžeme jen diskutovat. Asi jen evidence ve svazcích lidem nestačí, kdekdo byl evidován neoprávněně, alespoň dle soudů. Na Slovensku by měli asi revidovat dřívější rozhodnutí o neoprávněné evidenci, viz např.

https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/431670-za-neopravnenou-evidenci-u-stb-priznal-slovensky-soud-muzi-pres-12-milionu.html

4 1
možnosti

Pane Mudro - na tom nic. 1/ od roku 1994 nesmí být státní úředníci evidovaní, ale ministři ti ne, 2/ jinak, co by dělal s důvěrou sněmovny - někoho nakonec přece sežene - třeba Zimolu s jeho ČSSD, 3/ Až bude komu, tak se A. B. odvolá a bude (věřme) očištěn. Ostatní na mém předešlém příspěvku, jó?

2 0
možnosti

Vláda odpovídá za činnost BIS, kontroluje jí, ukládá jí úkoly a je adresátem získaných informací. To samé se týká ÚZSI a Vojenského zpravodajství.

Co na tom, že v čele vlády je člověk evidovaný jako agent StB, že?

6 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.