Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když citujete Orwela, konkrétně 1984, měl byste si vzpomenout na scénu, kdy řečník hanící nepřítele plynule přejde k jeho oslavování coby spojence. A co je horší? Vystupovat proti starým, protože jsou svým názorem nepohodlní, nebo podporovat Zemana a jeho podporovatele, kteří překrucovali fakta právě zmíněným způsobem?

2 0
možnosti

J44a33n 62P76a41v27e97l

5. 2. 2018 13:35

Je sranda, jak se někteří lidé vidí(viz autorův popisek). Kdyby se zeptali někoho nestranného, většina z nich by realitu asi trávila velice špatně.

Volba Zemana není nic špatného, není to ani známkou demence. Nicméně, statistiky mluví jasně. Zemana volí lidé s horším vzděláním a starší. Určitě mezi nimi byli i lidé s IQ nad 150, ale v této skupině prostě mnohem více lidí volilo pana KdokolivJenNeZeman.

1 0
možnosti

vše nejlepší k narozeninám pane Pijáček, to především. Pan Pehe se dost často uchyluje k takovýmto myšlenkám. Možná je to proto, kde a pro koho pracuje. Ono totiž velmi platí, KOHO CHLÉB JÍŠ, TOHO PÍSEŇ ZPÍVEJ......a je to vidět i na našich jiných osobnostech veřejného života.........

3 2
možnosti

P83e86t12r 52S48k29á96c61e51l

10. 2. 2018 23:55

A nejhorší je, že se tímto heslem řídí "nezávislé" sdělovací prostředky, "moderně" řečeno média.

K článku - nemusíme se poučovat od Romů, stačí od našich předků: "Co jste vy, byli jsme i my. Co jsme my, budete i vy.". Naši nám říkávali, když jsme jim odporovali, s úsměvem...."Tam to ti to pomine..."!

0 0
možnosti
Foto

Já si myslím, že jste si to jen špatně vyložil. Sice chápu, že bakalovský plátek Respekt přeci šíří nepravdy a lži o Zemanovi, ale na druhou stranu, to že ročně cca 100 000 voličů ubude a naopak 100 000 voličů opět cca, přibude to je prostě fakt. A ano, ačkoliv hodně mladých volilo Zemana atd, stále je zde faktem, že mladí spíše tíhli proti Zemanovi a proti komunistům

2 0
možnosti

Pane Pijáček já o mladé lidi starost nemám. Nastavili hodně vysokou laťku že člověk v důchodu který volil Zemana je hloupý a starý který už jen překáží. Oni na tom budou o hodně hůř. Až budou mít čtyřicet let tak jim ta další generace už v těch čtyřiceti letech řekne že jsou na obtíž. Nebo si myslíte že je další mladá generace bude uznávat až do šedesáti? Co zaseli to sklidí. A upřímně jim to přeju.

1 0
možnosti

tolik nenávisti a tolik zášti ve vás je?

0 0
možnosti

To by mě vážně zajímalo, v čem je pro vás Drahoš větší zlo než Zeman? Já jsem to měl naopak, Drahoše jsem volil ne jako menší zlo (protože si prostě jsem jistý, že to zlo není, i když je mi absolutně nesympatický), ale jako nutnou volbu. U Zemana nejde vůbec o názory (i když s těmi mám taky pochopitelně velký problém), ale hlavně o jeho buranský styl "politiky", který mi opravdu s funkcí prezidenta nejde dohromady. To vše ještě vylepšeno tím, že ze svých daní musím povinně platit tu bandu darmožroutů kolem něj. A přijde vám normální, že několikrát soudně i nesoudně usvědčený lhář (který nemá ani dost cti se omluvit) vykonává tento úřad? Mně tedy ne...;-O;-O;-O[>-]

A to s těmi tituly - RSDr. byl taky titul...:-/

4 2
možnosti

Rv Pehe to vidí dobře!!

5 8
možnosti

Extra ultra vyjádřeno! Před volbou i po volbě jsem měl podobné pocity a zážitky. Někteří zde komentující asi taky nechápou, co je to volit menší zlo.

7 0
možnosti
Foto

Jak může svatý muž, jako Vy, vzít do úst slovo hnůj? Tedy pokud se nejedná o nějakou radu pro zahrádkáře.

Na věcný rozbor se nezmůžete. Rv

4 15
možnosti

Velice ubohé, p. Dvořáku!

Kennedy byl svého času zvolen proto, že si před poslední TV debatou nejenom vzal čistou košili, ale se i oholil a vypadal pak svěžejší, čím získal hlasy mnoha nerozhodnutých žen.

4 2
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.