Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Pisete, ze jste zastancem tradicnich a krestanskych hodnot pane Pijacku. Prave pro ty tradicni a krestanske hodnoty bych "pana" (v mladi byval soudruhem) Zemana nikdy nevolil. Pro me se takovym stal uz dobe jeho predsednictvi vlady, kdy predstavil "nove" statni usporadani. S aroganci sobe vlastni pohrdave plivl na 1200 let tradice historickeho usporadani zemskeho, Slezko, Morava, Cechy. Na misto toho znovu ustanovil gottwaldovske, sovety vnucene usporadani 14 kraju z roku 1949. Zeman lze kdyz se hlasi k masarykovske tradici a ten by nikdy nedopustil likvidaci jeho rodne zeme, svymi skutky se hlasi k Gottwaldovi. To mu porad pri jeho zlovuli jeste bylo malo, naridil co nejhorsi zpraseni historicke zemske hranice. Mesta uz podle jmena moravska jako Nove Mesto na Morave, Moravske Budejovice a Mor. Trebova se tak staly ceskymi, udelal co nejvic, aby zlikvidoval moravskou identitu.

Co se tyce krestanskych hodnot, Zeman je neverici osoba, rika "muj buh zemrel v Osvetimi". To je samozrejme jeho vec, spousta lidi po hruzostrasnych odhalenich ztratilo viru. Zeman, aspon ja verim tim, ze vstoupil do KSC nikdy viru nemel.

Na rozdil od pana Pehe, Zemanovi preju jeste dlouha leta. Proto aby se dozil likvidaci jeho zlovolne prasarny usporadani kraju a obnovy majestatniho vzneseneho a staletimi osvedceneho usporadani zemskeho, aby videl, ze zniceni narodni identiti lidu moravskeho, se mu nepovedlo. Vlastne to vidi uz ted na svatek svatych Cyrila a Metodeje kdy rok od roku stoupa pocet mest a vesnic vyvesicich vlajku Moravy.

9 6
možnosti
LJ

Miloš Zeman má i dobré teologické znalosti, alespoň si to myslí. Například v rozhovoru uveřejněném v časopise Respekt v roce 2011 v č. 31 prohlásil: "Sv. Pavel zku.vil evangelia."

4 0
možnosti
PJ

P83e64t60r 39J65í51l55e58k

4. 2. 2018 17:47

Mladé bych rozdělil zhruba takto: Ti co studují, cestují, případně dosáhly nějakého vzdělání jsou demokraté - nevoliči Zemana.

Potom část méně vzdělaných, méně úspěšných, mezi nimi je opravdu část Putinovců. Mnozí chodí třeba i hajlovat na náckovské kapely typu Ortel.

Uvádíte, že jste nepřítelem totality, možná by jste se nad touto skutečností měl zamyslet.

9 8
možnosti
Foto

Nikoli. Mladé bych nedělil a to ani tak, jak Vy uvádíte. Nakonec, mládí je ,,nemoc", ze které se většina mladých dříve, či později uzdraví. Tedy, pokud jej přežijí. Pokud ano, mají šanci se dočkat i dalšího zrání, a to až po ono stáříR^

6 2
možnosti
PK

Kvůli panu Pehe tolik energie, to skutečně nechápu :-P:-P:-P.

Vždyť přece stačí pohlédnout u článku na jméno autora.....je to sice smutný, ale jak se jinak bránit předčasnému zestárnutí?

0 1
možnosti

Inu, jak pravili ideoví předchůdci pana Pehe-ho: "Dědeček a babička, ujídaj' nám chlebíčka". A teď zase místo aby včas umřeli, tak jdou k volbám a ještě volí, koho se jim zachce.

11 2
možnosti
Foto

Pan Pehe totéž říkal již před 15-ti lety, neuvědomuje si však, že mladí, snadno manipulovatelní voliči po vstupu do praxe a po shledání s realitou života své priority a názory nevyhnutelně mění. Takže ano, i za 5 let bude mnoho mladých, nadějných a nadprůměrně inteligentních prvovoličů volit budoucího mediálního p.Drahoše 2.0, avšak zhruba stejně tolik jiných, již o 5 let starších, a dle médií patrně náhle podprůměrně inteligentních druhovoličů své priority diametrálně změní. A pan Pehe bude přihlížet, jak propaganda opět svůj boj prohraje.

24 4
možnosti
Foto

Děkuji. Pěkně jste to napsal... Hned si připadám lepší, neboť i já jsem spadla do té "nevzdělané" masy lidí volící M. Zemana.

13 0
možnosti
JV

Pane Pijáček,to platí pro staré věčně včerejší, co mají furt pod matrací tu rudou knížku.

6 4
možnosti
VV

Uz ten nadpis mne varoval, ale politolog a a pravdoláskařský pisálek mne utvrdil o kvalite vaseho clanku.

6 3
možnosti
JB

Pardon, mělo být plus.

0 0
možnosti
Foto

Za pět let lze pouze doufat, že bude na prezidenta úspěšně kandidovat žena, paní Jourová.

0 9
možnosti
ZJ

Bože chraň Země koruny České.

11 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.