Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Dá se dát antikarma?

Pokud paní pes umřel, máte být, jako křesťan, tolerantní a chápavý!

12 2
možnosti
SH

Vžfyť autor je tolerantní i chápavý. Popírá svoje křesťanství snad tím, že napsal svůj názor? Výraz "pojít" není pro lidi, zkrátka a dobře je určený zvířectvu.Chcíp kanárek, chcíp kanárek - ano, osočte autora i pěvce:-) Ale pro ostatní prostě - chcíp kanárek. A kanárek není a nebude roven člověku, respektive snad se toho nedožiju, protože tady jeden nikdy neví....

7 5
možnosti
MP

Mlčeti zlato ... V tomto případě platí pro vícero zúčastněných stran.

5 0
možnosti
MT

Přestože chápu proč tomu tak je, stejně mě vždy překvapí, jak mají křesťané potřebu zdůrazňovat tlustou čáru mezi člověkem a ostatními zvířaty - a s jakým podrážděním to často dělají.

9 1
možnosti
Foto

A ještě veselejší je, když někteří to " polidšťování " zvířat nazývají levicovým. Byla to právě levicová komunisticko bolševická pakáž, která v minulosti učila, že zvířata nemyslí, necítí, nevnímají.

5 0
možnosti
Foto

Píšete, že jste zastáncem křesťanských hodnot. Po přečtení vašeho článku děkuji Bohu, že nejsem a nikdy nebudu křesťanem.

9 3
možnosti
SH

Já s Vámi souhlasím. Jsem proti mučení kohokoli, samozřejmě i zvířat. Ale nepohoršuje mne, že pojdouR^Proboha, vraťme se na zem!

13 0
možnosti
EN

madam , jsme stále na zemi, bohužel i s takovými lidmi jako jste vy..

8-o

2 7
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.