Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Doporučuji si přečíst Osvobození zvířat od Petera Singera, nebo vůbec jeho myšlenky..

0 0
možnosti
JB

J60a91n 79B17u21r70i13a73n

30. 8. 2017 11:03

Myslím, že podstata věci je trošku jinde:

konzervativní katoličce Sulovské odejde pes do věčných lovišť a napíše, že ji zemřel.

liberálnější či modernější katolík Bělobrádek si proto do ní rýpne, že by jako konzervativní katolička měla vědět, že psi nemohou zemřít, protože to jsou pořád jen zvířata, která uhynou, pojdou, chcípnou, padnou, ....

Nic víc bych za tím nehledal a myslím, že kdyby to nebyla právě Sulovská, tak by to Bělobrádka nechalo chladným a žádný koment by nedával.

2 0
možnosti
VK

Karma. Pošahaná doba. Lidi nemají děti a nahrazují je psy.

7 7
možnosti
OV

a má pes duši nebo jen člověk? to by měl Bělobrádek vysvětlit

0 0
možnosti
AT

Obávám se, že pokud jeno, tak jste ho vlastníma křuskama rozpatlal a paty ještě otřel do saka. No a dodat blogu politicko-citové zabarvení použitím jména Kalousek je fakt k smíchu.

P.S.: nechte prosím vy i Bělobrádek každého chovatele používat pro smrt milovaného zvířete výraz jaký uzná za vhodné a vy si používejte pro svá zvířata ten svůj. Ale nepoučujte ostatní, že zrovna ten váš výraz je jediný možný

7 0
možnosti
AT

sorry chtěl jsem napsat " ... pokud lejno ... " :-P

0 0
možnosti
LM

Nase mama taky nejdriv doma dala Bellince(cerna ulicni smes) do misky,aby se "najedla",a pak neco uklohnila,abysme se i my dospeli "nazrali" ;-)

A nikdo z toho aferu nedal ;-)

6 0
možnosti

Ono jde spíš o to, že reakce pana předsedy byla poněkud necitlivá - alespoň vůči autorce, který ke zvířeti měla asi přece jenom nějaký vztah. Vysmívat nebo zlehčovat, jak chcete, se tomuto duševnímu rozpoložení (a můžeme si o vztahu lidí ke psům či kočkám, které s lidmi sdílejí své osudy, myslet co chcete) je tak trochu ubohost. O to víc mě takové "silácké" vyjádření překvapují od lidí, kteří mají sami nějaký zdravotní problém. Nejde ani tak o to slovíčkaření - zda někdo chcípnul, či zemřel, ale právě o smysl toho, proč byl onen příspěvek vůbec napsán. Koneckonců ne nadarmo se říká: "kdo nemá rád zvířata, nemá rád lidi". Ale pro potenciální voliče této "ohebné" strany (všemi směry) určitě zajímavý názor jejího čelního představitele;-)

19 2
možnosti

Myslím, že jste vystihl přesně podstatu problému.

Jenom s nesouhlasím s uvedeným konstatováním, že "kdo nemá rád zvířata, nemá rád lidi", protože ho používají jenom chovatelé zvířat a je to konstatování zcela neobjektivní, nezakládající se na skutečnosti.

3 0
možnosti
TP

Až uvidím na jednom místě umírat psa a chcípat Bělobrádka, komu mám pomoci?

3 7
možnosti
LB

Jo občas maska nečekaně spadne a ukáže se pravá tvář křesťanského demokrata...necitlivá kreatura co si nevidí do úst a lidi tohle volí....Rv

10 6
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.