Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A proč nebyl AntiBabiš přijat už Nečasovou vládou? Že by pak musel odejít pan Schwarzenberg?

0 1
možnosti
LN

...stačilo kdyby to ČCSD navrhla...

0 0
možnosti
BM

Vy musíte mít toho Kalouska v sobě pěkně zakousnutého. Už by jste mohl vědět že Kalousek bude děj se co děj stále kritizovat, jemu je to totiž vlasní. Tím se snaží zlehčit nebo maskovat své pitomosti které dělal nejenom jako ministr financí. A dobře to dělá spousta lidí už zapomněla.

1 6
možnosti
FS

No tak pokud si mají socani vybrat tak proč nezůstat s ANO než se vrhnout do opilé náruče pana Kalouska? Cožpak ten za své blahé vlády nepřímo řízené paní Nagyovou a panem Rittigem a jejich bíleho koně pana Nečase republikovou kasu nějak šetřili (tedy nemyslím na důchodcích a invalidech, tam jeho pan Drábek tedy škudlil, to jo)?

3 9
možnosti
JL

Pane Sobotka, Proc prevracite list na neco, co zde neni pres tri leta? Tak se nic nedovime pro dnesek. Jeden za osmnact a ten druhy za dvacet bez dvou, to je nutno vzdy si pamatovat. Vlada nepadne. Ten Bohous by ztratil dve vyplaty ze tri, ktere dnes bere. A mozna ti jeho 'pomocnici' by ho za to mohli obrat i o tu treti. To radeji uhne.

4 0
možnosti
LN

..nehledal bych v tom žádnou složitost...prostě nebureš na ozubenou pleš něco ví....a neváhá to použít....

....všechno zlé k něčemu dobré....neodvařili nebureše...ale odvařila se ozubená pleš....

8 0
možnosti
KLS

Ze ma ten lysohlavy zradce na hlave tunu masla je jasne,ale jestli si mysli, ze to na nej estebak stejne nevytahne,tak se hrube plete,pouze se to odlozilo

10 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.