Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Prezident Miloš Zeman je předobraz současné naší společnosti. Když pominu, jeho lásku alkoholu a nebudu trvdit, že máme prezidenta alkoholika, tak už musím tvrdit, že máme prezidenta lháře, který

byl něklikrát pravomocně odsouzen jako lhář. Lež jako zbraň použil protiMackovi, Zielenieci, Wagnerovi, novináři Březinovi; v jehož případě sesoud táhl několik let až k Ústavnímu soudu, na jehož rozhodnutí, Vrchnísoud definitivně rozhodl, že se Zeman musí omluvit a zaplatit odškodné 50000 ,-Kč. To samé se stalo v případě bývalého poslance a policejního řediteleMilana Hrušky, kde se nakonec musel Zeman opět omluvit a zaplatit odškodné20 000,-Kč.

Lež, jako volební zbraň, použil i ve své předvolební kampani, a je možnoříci, že lži mu dopomohli k vítězství. To už pomíjím jeho nehynoucí lásku ke komunistům. Jak předeseda vlády sestavil vládu, kde bylo z 27 členů vlády, 13 členů jeho vlády v KSČ. I dnes je obklopen komunisty, volební kampaň mu platil sovětská firma Lukoil a jeho šéf pro Čechy, jinak přítel Putina je jeho poradcem.

5 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.