Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J55a84n 54R55á20ž

25. 2. 2016 13:59

Musím se k tématu vrátit, jak mne vzpomínky rozčílili:

Chápu levičáky z přesvědčení i naivní mladé idealisty inklinující k utopii sociální rovnosti, i když s nimi nesouhlasím, ale nechápu, proč se v naší společnosti stále tolerují komunisté, z nichž většina se nikdy od té zrůdné a vražedné ideologie nebude distancovat, natož se za vše, co ti jejich darebáčtí předchůdci provedli, omluvit.

9 0
možnosti
JL

Nas system to umoznuje. Mame jich kolem 16% sedici ve Snemovne uz 25 let a jen berou nase penize. To je dnesni pohled na Snemovnu. Zde vladne jen "koalice" jini jsou zbytecni. Oni se ani do te koalice jeste nedostali. Cili jsou tim uplne zbytecni.

0 0
možnosti
JR

J42a71n 29R34á63ž

25. 2. 2016 13:47

Ještě bych poděkoval za zřízení Táborů nucených prací, do kterých mohly dělnické komise, bez zdržování soudy posílat nepřátelské živly na dobu neurčitou hned po únorovém vítězství.

Taky bych poděkoval za to, že bylo rodinám všech internovaných, vězněných a jinak převychovávaných nepřátel lidově demokratického zřízení, umožněno poznat dobrodiní dělnické třídy tím, že po vyhození že škol, přemístění do pohraničí a zabavení majetku, mohli žít život proletariátu v těch nejnižších pozicích a jejich děti nepoznaly mléko, cukr a maso, neb neměli až do roku 1953 nárok na potravinové lístky ve stejné hodnotě jako ostatní.

8 0
možnosti
RC

dalsi bod ....dekujme, za to, ze tem milionum lidi, co si nahrabali penize, se jim jejich "bohatstvi" smrsklo po měně na desetinu

5 0
možnosti
JR

J83a51n 17R77á38ž

25. 2. 2016 13:52

Kdyby desetinu. Nad stanovený limit, rovnající se průměrné mzdě, byly všechny úspory v bance i hotovost doma vyměněny za novou měnu v poměru 1:50!!!, všechny penzijní fondy a životní pojištění znárodněny a byla učiněna další opatření, aby na tom byli všichni stejně....špatně.

8 0
možnosti
AT

Děkuji za vítězství lidskosti a lidství a přístupu pravdy poznání a dějinné pravdy a nejen totalitní diktátorské lží a nebo mlčení a demagogickému překrucování a ohýbání pravdy, jak se to totalitní zvůli hodilo!

9 0
možnosti
Foto

Ještě nezapomeňme na asi tři stovky lidí, kteří byli "zemřeni" na hranicích.

R^

12 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.