Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

..naprostý nesouhlas....mohu si o kalouskovi a obecně poslancích myslet co chci...ale v tomto případě byl úlet na straně pana jurečky (jurečka?)....parlament není fabrika, kdy by byla norma na zákon....za hodin 3 zákony....nebo tak něco.....tohle prosazuje babiš..a jurečka ho papouškuje.....námitka kalouska byla věcně zcela na místě...

...o formě pochopitelně můžeme diskutovat...ale myslím že i tady to udělal dobře...prtože byl neslušný...tak už si asi nikdy nikdo něco podobného nedovolí....

9 11
možnosti
Foto

Myslím, že nikdo nechce normovat čas k tvorbě zákonů. Jestli jste někdy sledoval jednání PS, jistě jste si všiml spousty vycpávkových vět, dohadování, osočování, atd., čímž se jednání značně zbytečně protahuje.

0 0
možnosti
VK

Jak ho ještě může někdo volit? Něco tak odporného jsem dlouho neviděl.!

8 8
možnosti
Foto

Já jsem ho volil už několikrát a budu volit zase! 

(Hodně jsem vás nas...al?) ;-D

3 0
možnosti
MP

Antikarma.  Ministr je od toho aby si dělal pořádek VE SVEM rezortu ne aby kádroval poslance. Btw. Kolik stojí jedna hodina činnosti JEHO ministerstva ?

7 8
možnosti
VK

Pane Prasku, muzete mi vysvetlit, co je to antikarma? Mam dojem, ze posledni dobou se toto nesmyslne slovo nejak moc rozmohlo.

0 1
možnosti
TK

R^KarmaR^ Možná měl M.Kalousek trochu toho čtyřiceti voltového mléka, co tam Gazdík donesl. Rétorika tomu odpovídala.:-)

7 3
možnosti
MKP

Fuj, čtyřicetivoltové nepiju. Když, tak 50 až 52 :-P

Pokud Gazdík přinesl takovou vodičku, potom to pěkně napančoval.8-o

2 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.