Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

Egerie

7. 2. 2012 21:34
Když trestat, tak proč JEN ženy?

Nechtěný zárodek má snad DVA "rodiče" ;-).

(To opravdu nepobírám, jak někteří pánbíčkáři by STÁLE chtěli trestat ŽENY. Je to normální? Není! :-);-D)

9 0
možnosti
A

AGNESSSSS

7. 2. 2012 21:51
Re: Když trestat, tak proč JEN ženy?

Tito a jemu podobní mi zastírají zrak rudou barvou...moralizovat, kritizovat, MODLIT se...to ano...ale přiložit ruku "k dílu", tedy ke skutečné pomoci...to ne. Zavrhovat potrat...ano...pomoci ženám v nouzi v této situaci...ne...kritizovat je po případném porodu, neustále připomínat jejich "poklesek", srážení do kolen...ano...praktická pomoc ve formě bydlení, podpory zaměstnanosti aj., tedy toho, co taková matka v dané situaci potřebuje především...ne...pouze rádoby "duchovní" útěcha, rádobymorální kecy, honění si vlastního trička, ega, moci, zdánlivé duševní převahy...to takovým jde... Pro mě za mě, ať se takoví modlí od rána do večera...ale ať nekafrají do věcí, se kterými nejenže nehodlají jinak naložit, ale ani jim nijak PRAKTICKY nerozumí.

6 0
možnosti
II

Igor Indruch

7. 2. 2012 21:31
Ten článek je provokace?

Nebo to myslíte vážně?

5 0
možnosti
U

Ulator

7. 2. 2012 21:21
Asi tak

Potrat je vražda. Biologové sami přiznávají, že život začíná početím.Strašně se mi libí název pro potrat, přerušené těhotěnství. A má pak to těhotenství možnost pokračovat?

2 0
možnosti
PV

Pytlík

7. 2. 2012 21:26
Re: Asi tak

No, bráno doslova, tak, jak to tady podáváte, tak každé vajíčko je živý organismus a spermie jak by smet. Znamená to, že se žena každou menstruací dopouští vraždy a muž se dopouští miliónové vraždy, protože milióny jeho spermií umírají...

2 0
možnosti
K

krllo

7. 2. 2012 21:20
Nejlepší je osobní příklad.

Doufám, že jste si v životě zasouložil 2-3 x za účelem plození a šmytec.!!

6 0
možnosti
E

Egerie

7. 2. 2012 21:36
Re: Nejlepší je osobní příklad.

a hlavně kolika těm nechtěným dětem by autor poskytl domov?

Nebo jde o to, zaplnit děcáky?

2 0
možnosti
KL

Tipeq

7. 2. 2012 21:17
Vystupujte s tím v cirkuse

při dobrým přednesu to bude nejlepší klaunské číslo;-D;-D;-D;-D;-D

5 0
možnosti
A

AGNESSSSS

7. 2. 2012 21:11
Mno...modlit...

....takovým ženským vaše modlení fakt nepomůže! Přečtěte si článek o samoživitelkách...tedy také těch, které dle vás učinily správné rozhodnutí a  na potrat nešly...a teď si to celospolečensky a ekonomicky doslova "vyžírají". Namísto modlení byste si možná pár takových samoživitelek mohl  nastěhovat k sobě domů anebo jim jinak  pomáhat. Modlení  takovým ženským, které se rozhodují, zda potrat ano či ne a proč, fakt nepomůže, žaludky nenaplní, střechu nad hlavou nezajistí...

8 0
možnosti
F

Faustino

7. 2. 2012 21:17
Re: Mno...modlit...

Modlení nepomůže?

Jan 14,13 O cokoli poprosíte v mém jménu, to udělám, aby byl Otec oslaven v Synu. Když mě budete o něco prosit v mém jménu, já to udělám.

1 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.