Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
X

xychteen

28. 11. 2011 18:54
Kdysi vyšel fór od Renčína, kde postává chlápek s lopatou...

...a z kolemjedoucí limuzíny na něj čučej dva a jeden říká druhýmu "cožpak ho nepoznáváš? To je přece pracující... již tolik let hovoříš jeho jménem..."

:

Tenhle žvanil by měl radši někam zalízt, je věrohodnej asi tak, jak ondyno mladej Mlynář, když se v bedně rozhořčoval, že byl přece taky nezaměstnanej. Stejná kategorie jak ta Páralova hrdinka, co kdysi zažila hroznej hlad, když měli k obědu řízky a ty ona nerada a tak musela s jídlem čekat až na svačinu. Elitářská verbež.

4 0
možnosti
TB

guam

28. 11. 2011 19:10
Re: Kdysi vyšel fór od Renčína, kde postává chlápek s lopatou...

doufám že myslíte všechny poslance, kteří tam jsou

0 0
možnosti
MV

marek,voksay.idnes

28. 11. 2011 18:28
Máte pravdu ...

Já si o levici v podstatě nemyslím nic moc dobrého a vlastně k ní řadím  ( když už jsem donucen takové hloupé dělení na pravá/levá použít ) i stávající parlamentní strany a tedy i poslance Vidíma ..... kdyby měl poslanec Vidím kousek cti a slušnosti v těle, tak okamžitě složí po takovémhle prohlášení mandát, protože se politicko-historicky znemožnil.

3 0
možnosti
OK

Kurri22 - III.

28. 11. 2011 18:26
Ty vole, to už si ze mě asi někdo dělá srandu, ne?

Je toto možné? Vidím, jeden z nejzbytečnějších lidí nám tady bude něco vykládat?

Jen ať přikládá pod kotlem, ale až to praskne a lidi konečně vyjdou do ulic......

1 0
možnosti
C

caligula67

28. 11. 2011 17:54
Velmi

dobře napsané!! Pan poslanec si zjevně nevidí do úst. Zrovna jeho bych chtěl vidět makat rukama třeba jen týden a za průměrný plat, který je na hony vzdálen platu poslaneckému, který si tento "politik" užívá od dob co opustil studia. Nechápu, kde se v něm bere taková drzost se takhle vyjadřovat.....

6 0
možnosti
TB

guam

28. 11. 2011 19:05
Re: Velmi

zrovna tak bych hrozně rád Vás viděl dělat co dělá on. Měl jste si,pane, zvýšit kvalifikaci popř. vzdělání aby jste nemusel dělat to co tady popisujete. Tak že pomalu s tou adjektivou. Ostatně pravdou je to, že obzvláště ti lidé,kteří mají nížší vzdělání a volí levici poukazují na platy těch, kteří si to vzdělání udělali.

0 0
možnosti
PSI

Pavel Skeptik IV

28. 11. 2011 17:41
Pan poslanec

prostě patří k těm, co pravicovou politiku v ČR zdiskreditovali na min. jednu generaci! ;-€ ;-O Rv

Na další jména zde není prostor! ;-(

4 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.