Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

SYETEY-KOTZOUR

12. 7. 2010 14:02
mám tři...takže splněno

cizinci mi nevadí, ale filtrovaný......;-D

0 0
možnosti

Si0 po druhém zákazu

12. 7. 2010 14:16
Re: mám tři...takže splněno

Splněno zdaleka nemáš, tři je málo, vzhledem k té dnešní katastrofě. Odpovědní rodičové mají za minimum 5.

0 0
možnosti

petrph

12. 7. 2010 13:57
a je to reálné?

Tak ono mít méně dětí, jedno, maximálně dvě je současný trend v západní civilizaci. A přitom by jsme potřebovali mít průměr dvě a něco na pár (kvůli těm co děti neměli). A obávám se že mít tři a více dětí v naší populaci mizivý počet případů. A jenom penězi se to asi nevyřeší, to by je musela vláda rozdávat po pytlech. Husákovi děti to je asi jiný případ, to v těch depresivních letech ruské okupace lidem došlo, že jinou než tu živočišnou radost už jim režim nedovolí.....Těžko se to bude opakovat

0 0
možnosti

zdeseny obcan

12. 7. 2010 12:32
k te Francii

Francie neni zrovna tim nejlepsim vzorem. Zije tam na sest milionu muslimu a jejich prumerna porodnost je nejmene dvojnasobna oproti domorodcum. (Ma sice klesajici tendenci ale ne tolik jako u domorodcu.)

0 0
možnosti

lesicatko

12. 7. 2010 13:19
Re: k te Francii

Trocha mýtus.

Uhrnný inex plodnosti Francúzka je 2,0,  a bez imigrantov by bol cca1,8  - terda stále oveľa vyšší, ako napr v ČR.  

0 0
možnosti

petrhajek.blog.idnes.cz

12. 7. 2010 11:54
cela tahle filozofie je postavena na hlavu

Asi se pokybuji ve spatnych kruzich, ale nedokazu si predstavit, ze by nekdo mel a nebo nemel dite jen kvuli nejake davce nebo zvyhodneni. Pokud nekdo ano - nezlobte se, ale to snad at ho radsi nema. protoze jak ho pak vychova?

Ono totiz neni dulezite jen mnozstvi deti, ale "kvalita" (ja vim, zni to fakt hnusne, kdyz to tak napisu). Ale ciste z pohledu duchodu, tedy ekonomickeho - kdo pomuze spolecnemu vice - kdo nema zadne deti, tim padem zadne davky, danove zvyhodneni apod. a nebo ten, kdo ma deti treba 10, ale jen bere davky a zadne z deti nebude nikdy realne pracovat (tedy bude take jen konzumovat davky)? Vim, ze tohle je uvazovani hodne na hranici a rozhodne nepropaguji nemit deti. Jen chci rict, mit deti by melo mit dost jine motivy.

A co se tyce zvyhodneni statu - porodne je podle me principialne spatne. Pak to vede (coz se taky delo), ze nekdo dite porodi, shrabne davku... a dite skonci nekde v decaku. Takze idealne nejspis danove odpocty, snizeni danoveho zakladu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.