Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

nnyky

14. 8. 2009 20:57
Lituji, ale tak dlouhou obhajobu Ratha jsem přečíst nezvládn

Tak jen jedno, když ze sebe Rath dělá kašpara, tak je to jeho věc. Ale když k tomu používá ne svoje, ale naše peníze, tak máme my, daňoví poplatníci, právo se proti jeho chování ohradit jakýmkoliv dostupným a legálním způsobem.

0 0
možnosti
KA

karel60

14. 8. 2009 21:06
Re: Lituji, ale tak dlouhou obhajobu Ratha jsem přečíst nezvládn

Ani se vám při tom slabikování nedivím. V páté třídě už si přečtete i něco delšího, třeba pohádku.

0 0
možnosti
TH

ydrhsamot

14. 8. 2009 20:29
Víte co se

říká u nás na vsi? PRO HUBU, NA HUBU  Pokud si vysoký opoziční politik vkládá do úst Hitlera, a dává ho za příklad řešení krize (recese), musí počítat s odezvou. Tenokrát přišla z Reflexu. Kdyby takhle zpodobnili šéfredaktora jako Goebelse, nemělo by to skoro žádný smysl (o efektu nemluvě). Jinak bez karmy.

0 0
možnosti
KA

karel60

14. 8. 2009 21:09
Re: Víte co se

Vy jste to asi nečetl celé. Geobels by na šéfredaktora sedl jako zadek na hrnec. Také mu nešlo o nic jiného než zisk. Nebo snad myslíte, že to bylo vyjádření nesouhlasu se slovy Ratha? Tak naivní snad nejste.

0 0
možnosti
FP

Korejs

14. 8. 2009 20:27
jen jedna poznámka

To celé má jeden háček - par Rath rozhodně není jen "občan Rath". Pokud by "obyčejný občan" Karel Novák projevoval podobné vlastnosti, tak by ho okolí ignorovalo, maximálně poslalo do pr. Ale aktivity pana Rahta mají dopad na mnoho tisíc lidí. To už není jen nějaký soukromník, který může deklarovat (nebo o kterém se může deklarovat), že je "především člověk se všemy chybami". To opravdu voliče nezajímá. Na to prostě nemá nárok.

0 0
možnosti
VK

sibidlo

14. 8. 2009 20:22
Nechápu,

jak může někdo obhajovat takového xindla!!

0 0
možnosti
J

jirkaknop

14. 8. 2009 20:22
Toto není tak úplně pravda

To, že Hitler dal Němcům práci a vyvedl je z bídy, do níž se nedostali v důsledku světové krize, ale v důsledku tzv. Versailleské smlouvy z roku 1919, mu mj. zajistilo masovou podporu Němců.

Hitler porušoval smlouvu tím,že zahájil zbrojní výrobu a falšoval např. tonáže válečných lodí.Dále zahájil rasovou diskriminaci a zabavil cizí majetky. Pokud by Rath myslel svoje slova vážně , měli bychom podle vzoru Paroubka vyhnat cizí dělníky , zabavit jejich majetky a začít zbrojit?

0 0
možnosti
KA

krabi

14. 8. 2009 20:16
rath dával hitlera za příklad tak proto

nemusel jste psát tak dlouhou obhajobu  ratha, kterého každý zná. Ne zprostředkovaně, ale přímo ho mohl vidět v parlamentu či kdekoliv jinde. Je to sice člověk, ale chová se jako naprostý lidský póvl..Rv

0 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.