Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
I

izeizei

15. 7. 2009 10:32
Na Slovensku tovyřešili dle mého gusta nejlíp!

Sebrali romům ze dne na den dávky. Chvíli byly sice nepokoje a nějaké to "rabování" místní sámošky, ale pak to samozřejmě ustalo a byl klid!;-)R^ Navrhuji stejné řešení naší vládě. Rozpočtu by se náramně ulevilo. R^

0 0
možnosti
NDC

Nekončící dynastie Císařpána

15. 7. 2009 10:28
Mne nevadi, ze nepracuji

To je naprosto jejich vec a volba. To ze zneuzivaji nas uchylny socialni system, je zase jen a jen nas problem a nase hloupost.

Co mi ale vadi podstatne je to, ze maji odhadem 80x vyssi kriminalitu, ze nici na co prijdou a zbyde po nich jen spina a destrukce. Ze na tyhle zbytecna stvoreni platim z dani, me sice vadi, ale prekousnu to. Ze bych se bal pustit v kontaminovanych oblastech dceru, aby ji neznasilnili nebo rovnou nepodrizli, to uz prekousnout nedokazu. Stejne jako jejich vybydlovani bytu a obecnou anticivilizovanost.

0 0
možnosti
I

izeizei

15. 7. 2009 10:33
Re: Mne nevadi, ze nepracuji

R^

0 0
možnosti
T

tromi

15. 7. 2009 10:04
a jiné scifi?

0 0
možnosti
PD

P.D.F

15. 7. 2009 9:08
To, že nikdo nezaměstná cikána

je letitá zkušenost. To není rasismus. A protože není určeno kdo je cikán, není možné jako u ZTP vytvářet chráněné dílny, místa a podobně. Ve spojení s etnobyznismeny, kteří v podstatě jen parazitují na parazitech, to je smrtelná křeč. Pro zlepšení image by museli ti slušní cikáni se dát dohromady a sami žádat změnu a jít proti etnobyznismenům i ve vlastních řadách. V opačné případě mají smůlu a jsou házeni do stejného pytle.

0 0
možnosti
I

izeizei

15. 7. 2009 10:29
Re: To, že nikdo nezaměstná cikána

R^ Ale to je utopie, která se za našeho života s největší pravděpodobností nestabe! :-/

0 0
možnosti

3lipy

15. 7. 2009 8:33
Otázka:

Kdo z vás by zaměstnal cikána? Prosím o poctivou odpověď. Potom teprve mluvte o tom, že všichni cikáni nechtějí pracovat...

0 0
možnosti
E

editi

15. 7. 2009 8:25
Další diskuze, kde

uslyšíme polonáckovské šplechty ve své kráse.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
DM

Seb Loeb

15. 7. 2009 8:12
To jsou mi storky ...

No já nevím, ale u nás ve fabrice dělá rómů/cikánů docela dost a nevím, že by to někdo nějak řešil. U nás ve měste žije cikánů/rómů habaděj (cca 30%) a neslyšel jsem o jediném případě, že by měli oni problém s někým nebo někdo s nimi. Prostě si chodí pro dávky, courají městem a žijou si jak v paralelním vesmíru. Tak tady prosim Vás negeneralizujte dva upocené příklady jakési "diskriminace".

0 0
možnosti
RK

Radek0075

15. 7. 2009 3:20
Pijáčku, Pijáčku.

Kdyby všichni pili.... totiž žvanili jako ty, tak se užvanějí k smrti. K čemu ti jsou nejrůznější studia, když si se při prvním setkáním s rasismem ukázal jako prospěchářský prase.Rv Příště nám ještě napiš jak si se choval za komoušů. Jejich hrozby totiž byly taky reálné. Možná víc než nějakýho Němce z Moravy.

0 0
možnosti
L

lesicatko

14. 7. 2009 23:48
Záver už je

Kedže ste doktorandom na katolíckej univerzite v Ružomberku, mená ako Bill Baker, ale aj Jozef Červeň sú Vám určite známe - a tí zhodne udávajú, že "rómsky problém " je zapríčineny nesprávnou sociálnou politikou spoločnosti - vytváraním závislosti na sociálnom štáte - a dokonca samotné rómske špičky tvrdia, že v tejto situácii je ich problém neriešiteľný http://www.sme.sk/c/4316830/denisa-havrlova-romska-otazka-je-neriesitelna.html

No a k tej  ťažšej pozícií ?  Ano, je, to predsa nie je tabu, ale súčasne práve ten Bill Baker poukazuje ako sa to dá prekonať .

" Ak mám v živote viac problémov ako vy, horkou pravdou je to, že budem musieť prekonať viac prekážok ako vy. Budem musieť pracovať na sebe viac a usilovnejšie aby som sa vyrovnal ostatným.

Aj keď to neznie férovo, pravda je trpká"

http://www.changenet.sk/?section=forum&x=266394

0 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.