Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V47í49t 56J23ů52z90a

28. 5. 2018 13:47

1. Čestné uznání všem, kdo tu úmluvu přečetli!!!

2. Ještě čestnější uznání těm,kdo z toho byli moudří. Něco tak obsáhlého a komplikovaného pro ochranu všech žen bez rozdílu pohlaví a genderu ... .

3. Skutečně se to tváří jako úmluva na ochranu žen, ale účastníci tím dávají bílý šek a zavazují se aktivně účastnit jakési mohutné mašinerie kombinované ze států, agentur a neziskovek, která kromě své celkové nezrůdnosti musí být přirozeně spojena i se všemi feministickými a genderovými nesmysly (tím nemám nic, podobně jako biskupové ve svém listě, proti ochraně žen ... ), byť to v textu úmluvy je jen naznačeno např. užíváním pojmu "gender", ale člověk snadno domýšlí, jaké asi jak fungující zejména ty agentury a neziskovky, k jejichž podpoře se tu zavazuje, budou.

4. Kdyby to všechno mělo platit, tak se rozhodně vyplatí stát se obětí ve smyslu této úmluvy, nejen, kdyby si to člověk měl vymyslet, ale i kdyby za to měl někomu zaplatit, nebo ho k tomu donutit. Jinak se člověk bydlení, ochrany, azylu nebo povolení k pobytu nedomůže, když ze sebe udělá oběť, bude na to vše mít nárok krytý úžasnou mašinerií ... . Tím nechci napsat, že by se těm obětem nemělo dostat přiměřené a potřebné péče, ale že by se jim toho mělo dostat jako všem ostatním a všem ostatním jako jim, a ne diskriminačně na základě projednávané diskriminační slátaniny (pardon, úmluvy) a s ní spojené ujeté genderově-feministické mašinerie!

0 0
možnosti
Foto

RvÚmluva považuje násilí vůči ženám za porušení lidských práv a formu diskriminace. Znamená to, že státy se budou muset zodpovídat, pokud nebudou na toto násilí adekvátně reagovat http://www.rovnesance.cz/istanbulska-umluva/

takže co to tu šíříte za bludy a lži?

hlavně že vám den matek posloužil k další agitce ale napsat na závěr třeba tak vám všechny naše milé matky přeju k vašemu svátku, to už by bylo plýtvání slovy že?

0 0
možnosti

Lidovky.cz podporují transgenderovou vizi u mladých. Viz zrovna teď večer - https://www.lidovky.cz/samuel.aspx8-o

0 0
možnosti

O oné Istambulské dohodě bude brzy jednat náš parlament, zda přijmeme ten multikulturní požadavek feministek. V Británii už to existuje a není problém dát kluka přeoperovat na holku pokud se tak cítí !!

0 0
možnosti
Foto

No, asi jsem mimo. Vůbec nevím, že nějaká Istambulská dohoda existuje, co je jejím obsahem, kdo jí napsal a podepsal.

0 0
možnosti

tak jsem si tu umluvu precet.

Laicky receno: nucene manzelstvi, znasilneni, nasili fyz. a psych., obrizky, potrat bez souhlasu - je spatne. v podstate vsechno co u nas uz plati. nic o "neni matka neni otec jen rodic 1/2/3."

takze sorry ale sirite bludy. Nebo neco z toho mate rad. v obou pripadech ;-€ a karma dolu

2 0
možnosti
Foto

Po udělených mínusech od "znalců" jsem si to také přečetl, ale dramatické informace z tohoto blogu jsem tam nenašel, takže asi máte pravdu.

Asi neumím číst.

1 0
možnosti

J25a49n 72P74a93v73l68i64š

13. 5. 2018 18:03

Fakt super,kdo toto může vymyslet.Jinak karma R^[>-]R^

1 0
možnosti
Foto

Opravdu je tam sankcionováno používání rozlišení otec-matka, muž-žena? 8-o

1 3
možnosti
Foto

Proč mi dáváte mínusy místo odpovědi?

Já o tom nic nevím a proto se ptám.

Vy evidentně taky nevíte, ale plácáte mínusy..... opravdu přínosné a heroické. Rv

1 0
možnosti

Ale že jím to trvalo, sice pozdě, ale přece.

3 1
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS