Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P59a77v29e22l 96V46é89b30r

29. 4. 2018 7:41

Víte, ono nechat žít občas není aktem milosrdenství...

Kromě toho, člověk, to není jeho srdce, játra, plíce, svaly. Člověk je činnost mozku, jeho vědomí, tedy to, co věřící nazývají (pravděpodobně nepřesně) duší. Kde není vědomí, tam není člověka a jedná se o pouhou biologickou hmotu.

Rodiče chápu - utěšovali se nadějí, že jejich syn "tam někde" ještě je a lze jej probudit. Ale on tam už nebyl.

0 1
možnosti

V zemi honosící se názorem, že je humanitní, kde trest smrti i vrahovi je zakázán, tak tam soud nechal popravit nevinného človíčka. I když o něj chtěli pečovat zdravotně i v zahraničí. Je to ostuda pro Británii!!

2 1
možnosti
Foto

neusilovali o nežití, ale s vědomím všech souvislostí ukončili trápení bytosti, které se už nedalo říkat dítě. Rodiče měli být během těhotenství upozorněni, že dítě je vážně nemocné, ale nesouhlasili s uměle vyvolaným potratem. Co s takovými podivíny, kterým nevadí přivést na svět jedince, který nemá naději na život?

8 3
možnosti
Foto

Souhlas.A dějí se i jiné věci. Rodiče porodí postižené dítě, lékaři jim řeknou, že každé další bude také postižené a oni přesto další děti mají.

1 2
možnosti

Tohle přirozeně budí emoce a opět dělí názory, to tak chodí. Ale když se dostanete do fáze, že něco nejde, vždycky zůstanou pouze ty řeči, že by se mohlo tohle a tohle a tohle a naděje a víra, a tohle - ale nemění to nic na faktu, že to nejde.

Navíc, nikdo nevěděl, co ono dítě prožívá. Nemuselo prožívat nic, mělo mrtvý mozek, nebo naopak díky tomu zažívalo nepřetržitou agónii, o níž my ani nemáme potuchy, že existuje, neboť nám funguje mozek oproti nebohému chlapci jinak. Tohle je složitý - a pochybuju, že by doktor nakonec řekl, prostě to nejde, ale necháme ho na přístrojích, koukete se na něj, ale to je tak všechno, co s ním můžete dělat.

Pro mě jenom ta předtava, že by dítě mohlo trpět, jakkoukoli formou je nesnesitelná, a hledal bych řešení - a nikoli ty řeči okolo.

8 1
možnosti

Nedalo mi to a napsala jsem na britské velvyslanectví v Praze toto:

Případ odmítnutí britských lékařů umožnit léčbu malého nemocného chlapce v zahraničí, které potvrdil i britský soud, je něco tak nehumánního a zrůdného, jedná-li se o tzv vyspělou západní zemi, že člověku docházejí slova. Jsou nám známy podobně nelidské praktiky z Norska, které páchá zdejší Barnevern, když svévolně odnímá děti jejich rodičům a taktéž na tom participují norské soudy. Je nám též známo, že podobná praxe je běžná i v Británii. Existuje zřejmě skupina lidí, kteří tyto praxe nejen podněcuj, ale následně i přitahují šrouby, aby svým rabům dokázala, že na ně má bič v té nejcitlivější oblasti lidského života, totiž jejich vlastních dětí. Je to odporné, zrůdné a hanba vaší společnosti, že takové nelidské praktiky nechala vybujet do tak obludných rozměrů.

Prosím a žádám vás, abyste předal můj naléhavý protest, resp. protest nás, Čechů, do vaší země. Nechceme mít na svědomí další oběti, které budou v takovém systému zákonitě přibývat.

6 2
možnosti

Chápu, že tohle může napsat každý, ale každý by to měl psát sám za sebe, a ne do toho cpát všechny Čechy- prosím, abyste ke zprávě připsala, že Pavel Hewlit s Vaším protestem nesouhlasí.

13 1
možnosti

Už jsem dneska psal, že se Británie stává jednou z neodpornějšich zemí. Lži, agrese, totální kontrola obyvatel.

P. S. Pane Bárto, dítě není majetkem státu, tedy stát nemá sebemenší právo rozhodovat o jeho léčbě, ať už vede k čemukoli.

3 3
možnosti
Foto

Dítě také není majetek rodiču a pokud rodiče jednají proti právum a zájmum dítěte,je tady stát,aby jejich roli zastoupil.

4 1
možnosti

Tak blejte.

(Klidně mě mohou admini smazat.)

3 0
možnosti

Autor změnil titulek, původně napsal, že bude blejt, proto takový můj příspěvek.

2 0
možnosti
Foto

Tak to už je demagogie plést dohromady ruzné případy lidí s odlišnou diagnozou a ještě přidáte lež o "zázračné" italské nemocnici,kde měl být chlapec léčen.V tomto případě už ovšem není co léčit,jak se italští "fečaři" shodli s těmi britskými.Chlapec s mrtvým mozkem by byl dál napojen na přístroje a jen by se čekalo na jeho smrt.Na přístrojích je už dva roky a jeho organismus tuto zátěž nevydrží věčně.Na konci tohoto smutného případu je jen smrt,pokud je něco na "blití" je to skutečnost,že křestané nechtějí umožnit chlapci zemřít a oddalují jeho smrt.....

5 5
možnosti

O kousek níž je blog na stejné téma od Lucie Sulovské. Kde je tento případ rozebrán daleko podrobněji. Skutečně nelze udělat takovýto jednoznačný závěr.

2 0
možnosti

Jde o systém typu Barnevern, kdy si stát přivlastňuje právo na rozhodování o dětech a jejich budoucnosti. Ten chlapec může být mocným hybatelem odporu proti tomuto přímo fašistickému molochu

5 4
možnosti
Foto

Pokud nejsou schopni a ochotni rodiče vychovávat své děti,či o nich rozhodovat,musí být někdo,kdo převezme jejich roli.Z rozhodnutí soude je to stát a jeho orgány.Tak je to i správné,nebo máte pocit,že stát má jen nečinně přihlížet,když se rodiče třeba rozhodnou neposílat své děti do školy,nebo je.umlátí k smrti?Dítě není majetek rodiču,má svá práva jako každý občan.

3 3
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS