Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Zastávám na tuto záležitost stejný názor jako Vy R^

0 0
možnosti
JK

No, u nás se pořád píše o přiměřené obraně a ten, kdo nedej bože někoho zabije, musí u soudu vysvětlovat, že mu skutečně šlo o život a zabil v sebeobraně.

Ta Vaše ironie není na místě.

4 0
možnosti
MS

Pozor v sebeobraně nemusíte bránit pouze sebe.Pokud budete třeba teoreticky bránit děti-které se ze své podstaty útoku bránit nemohou-je to také regulérní obhajoba.Takový soudní případ se skutečně stal a vrah byl osvobozen.

Ironie se dopouštějí i různí kritici arabů. Co kdyby si aspoň na vteřinu představili situaci opačnou?Obchod patřil čtyřem polákům a dělobuch/krádež udělal Tunisan.Jaká bude následná diskuze a jaké by byly protesty v Polsku?

1 0
možnosti
LC

jj ... někde musí být hranice, za kterou se nedá jít. Co já o tom vím, tak kluci polský se chovali jako ... no, jak píšete. A Tunisan to vyřešil způsobem, jak je z domoviny zvyklý, no. Prostě ti Poláci šli za hranici.

0 1
možnosti
VK

Pořád si myslím,že na podobné situace mají i Poláci policii.

6 0
možnosti
JN

J48i20ř65í 98N91o27s88e10k

2. 1. 2017 22:36

Ano, policie to vyřešila.

0 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.