Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M.Zeman - 1992:

Současně bych však chtěl varovat před obecně rozšířenou a dalo by se říci populistickou iluzí, která vychází z názoru, že hlas lidu je hlasem božím, a že to, co nespraví parlament, spraví občané..... To co nyní řeknu, není projevem univerzitní povýšenosti nebo sarkasmu. Je to suché konstatování skutečnosti.

Třetina obyvatel této země je slabá duchem. Každý sedmý občan je debilní nebo dementní nebo alkoholik. Zhruba polovina obyvatel této země má podprůměrný intelekt... procento dementních mezi námi je o něco nižší, než je průměr, tento fakt zakládá moji důvěru k tomuto parlamentu. Proto bych chtěl varovat před nekritickým spoléháním na referendum. Proto bych si přál, aby tento i budoucí parlament byl natolik inteligentní, aby l referendu - pokud možno nemuselo dojít.

Níže - celý jeho projev :

http://trololo.blog.cz/1602/male-pripomenuti <http://trololo.blog.cz/1602/male-pripomenuti>;

19 1
možnosti
ZB

Miloš své voliče dobře zná a ví kde má pevné voličské jádro....;-)

8 1
možnosti
PK

P75a75v45e42l 55K81u44l34a

11. 3. 2016 14:02

Tak on při své namyšlenosti dospěl k názoru, že když zvolili jeho, že to s nimi tak zlé nebude. To, že tím pádem potvrdili jeho dávná slova, si jaksi nepřipouští :-)

7 1
možnosti
JL

Voni v tom Parlamentu jsou "o kapanek" chytrejsi. Sakra, to uz jsem nekde slysel. Kde asi?

0 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.