Diskuse

Nechat Andreje na pokoji? A co Sobotku?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Na jednu stranu máte pravdu, ale to by Sobotka musel mít plán B - a to by nemohlo být nic jiného než koalice s ODS, KDU ČSL a TOP 09 a taková koalice by se mu mohla vymstít u voleb. No a jestli by došlo k pádu celé vlády, tak by následovaly volby - a myslím si, že Sobotka ví moc dobře, že teď na ně není nejvhodnější doba, protože by pravděpodobně Babiš s nesmyslným heslem "Prostě na to dohlídneme" vyhrál a stal se možná i premiérem.

1 0
možnosti
HM

Něco jako opoziční smlouva ? ... myslím , že k ní nejspíš dojde , po volbách ,aby se oligarcha

0 0
možnosti
MR

V naší zemi má každý ono pověstné máslo na hlavě, každý prošel divokostí 90 letech a řidil se podle tehdejších hodnot a každý prošel obdobím opoziční smlouvy a vytvořením temného pozadí ... .

Každý to využil po svém a dnes i včera je to určitý arzenál pro diskreditaci nepohodlných lidí a politiků, zvláště když s nimi nehrají basu ... .

Na jedné straně je zde zažité zednářské lože politických souručenství a na druhé straně v rámci voleb strany a lidi jež jsou pro ně nebezpečí.

Chvilku je oťukávají pak tolerují a pokud jsou hodně aktivní tak lustrují a hledají materiál a rozbušku.

Babiš je mi ukradený, zde jde o to realitu co politik či strana přináší pro společnost a jakou má vlastní prebendu.

Prebdenda nesmí umrtvit demokracii a vytvořit mafiánský systém ... .

Tím to jsou vlastně odepsané všechny politické strany, společnost je občansky mrtvá a nemá další lidi do politiky, vyjma dalších dojičů ... .

Co s tím chcete dále dělat. Můžete s nimi hrát tuto hru a nebo použít vlastní rozum a logiku a divát se na přínosy a náklady a od toho odvozovat prospěšnost ... .

Čapí hnízdo je tuším někde z roku 2009.

Nakonec, kdo je dnes na politické scéně, jen pohrobci minulosti a žádná nová krev ... . Tento scénář zde už byl uplatněn tolikrát, tak že už není koho volit, leda že by se vyměnilo na 60% populace Nechť ať jedná policie, státní zastupitelství, než tato zednářská mezistranická mafie ... .

1 0
možnosti
JR

J98a71n 64R73á21ž

11. 3. 2016 18:19

Sobotka si nemůže dovolit teď Babiše sestřelit, ale proč si na aféře "Čapí hnízdo" nebuduje ČSSD dobrou pozici pro krajské volby nechápu. Dobře, Sobotku straší jeho oberprůšvih Bakala a OKD, ale co ostatní z vedení ČSSD a ministři? Ti hrají "mrtvého brouka". Proč?

P.S. Hnutí ANO stojí a padá s Babišem a rozpad ANO, který by nastal po Babišově stáhnutí se z politiky, by znamenal předčasné volby. A neexistence ANO by přivedla na scénu nové subjekty a nastal by zmatek. No jo, ale nechat takového člověka s tolika kybly másla na hlavě ve vládě? To je ještě horší!

0 1
možnosti
Foto

Před lety odstoupil nebožtík Gross, protože nedokázal vysvětlit financování bytu, a to asi nespáchal ani žádný podvod.

Dnes firma místopředsedy vlády a ministra financí účelově (kvůli získání dotace) manipuluje s převody nemovitostí a pan Babiš veřejně lže. Strana, kterou si koupil, ho pochopitelně neodvolá, premiér nevypoví koaliční smlouvu, protože by prohrál předčasné volby. Vše mohou vyřešit jen voliči, kteří pochopí, že jsou sami kupováni a svobodně budou volit "novou totalitu".

3 0
možnosti
IC

Na té kauze Babišovy chaloupky, nejlepšího jeho projektu, se nedá nic osvětlit. Účelové převody majetku jsou jasné.

2 0
možnosti
VT

No on Sobotka taky nemá prave snadnou pozici díky Bakalovi a povestným bytům.Jeho poradci ho pasují na krále socdem v evrope a on se svým klickováním zrejme chce toho postu dosáhnout.Je úsmevné,jak vzdy pred jednáním je spravedlive rozhorcený a po jednání zase My ovcani....Apokud shodí Babise,koncí jeho sen a v prístích volbách sanci uz rozhodne mít nebude.A tak se nám snazí....Navíc byt z náhrad,to asi také není zcela koser.Tyto peníze mají slouzit svému úcelu,pokud jich nevyuzije,mel by je vrátit,ale....Bude to pomerne vroucí "evropské jaro" a můj odhad je,ze z neho jako vítezové nevyjdeme.

0 0
možnosti
PD

P94e95t32r 27D23o27b93r64ý

11. 3. 2016 17:18

Tomu přeci sám nemůžete věřit, že se to stane, ale bylo by krásný.;-)

0 0
možnosti