Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J83a34k60u28b 70M46a13c72h

23. 2. 2016 8:57

Článek má moji karmu. Ale ve skutečnosti je vše naruby. Aktivisté, placené neziskové organizace a nakonec i politici nám vnucují většinou ekonomických migrantů, kteří navíc znamenají do budoucna velké riziko. S arogancí a bez pokory si přichází vybrat kus západního života a , jak se domnívají , je to naše povinnost jim to bezpracně dát. Ti opravdu trpící zůstávají v rizikových oblastech, nemají peníze pro převaděče. Tam dochází k genocidě. Tam by se mělo začít řešit a pomáhat proti zrůdnému islámu a jeho ideologii. Ale to by museli politici najít odvahu vše nazývat pravými jmény. Když odmítám pomáhat někomu, kdo mne zjevně" očůrává" jsem xenofob a nebo rasista a nebo normálně uvažuijící Evropan?

3 0
možnosti
Foto

jsem křesťan a není mi to jedno, za článek díky

7 0
možnosti
Foto

Pane Pijáčku, nejsem křesťanem, ale obecně je jakákoliv bestiální genocida naprostou zrůdností. Velmi silný článek. Zasílám hlas.

6 0
možnosti
RT

Článek R^ . Mělo by se upozorňovat na tyto skutečně trpící a těmto pomáhat oproti nelegálním imigrantům proudícím do Evropy.

11 0
možnosti
Foto

Pomáhat ano, ale dobrovolně. Žádná státní pomoc!!

3 1
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.