Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J34a92n 17K41r16o34p57á28č

6. 3. 2016 12:50

... a do pr..kýnka dubovýho, mám to blízko a mám s tím problém, nevěděl jsem to..., děkuji za info :-) ...jsem xenofob a rasista, i když jen selektivní...

0 0
možnosti

L79í80d11a 60T24i54c31h25á

3. 3. 2016 18:34

Já sice Araby zrovna nemusím a momentální situace s migranty v Evropě mě přímo děsí, ale v Klimkovicích jsem byla před čtyřmi lety, Arabů tam bylo i tenkrát dost, měli svou jídelnu, ale objektivně musím říct, že i péče o pacienta "na pokladnu" byla na velmi dobré úrovni, personál příjemný, milý, ochotný, a na jídlo bych si taky rozhodně nemohla stěžovat, byl výběr, bylo ho dost a bylo velmi chutné, takže jsem bohužel dokonce něco přibrala. Jistě, když člověk jede jako samoplátce, tak je to stravování ještě o stupínek lepší, ale léčebná péče je stejná.

0 0
možnosti

1) My Maločecháčci jsme nikdy neměli svou zdravou hrdost a vždy jsme lezli někomu do zadnice, odborně řečeno jsme rádi dělali anální alpinisty. :-( Nejdříve Sovětům, teď nekriticky Američanům, nyní dokonce Arabáčům. :-(

2) Maso halal pochází z těžkého týrání zvířat před smrtí. ;-€ Je to ukrutné mučení zvířat, nehodné kulturního člověka. :-( Arabáčům to zřejmě nevadí, pro ně jsou krutosti denním chlebem. ;-€

3) Hlavně když tečou prachy. :-( Pro peníze je Maločecháček ochoten ke všemu, bohužel. :-( Za peníze v Praze dům. :-(

2 0
možnosti

Nijak mě to neudivuje, tomuto stavu přesně odpovídá skutečnost z Lázní Karviná-Darkov. A to už dokonce před více než 20 lety. Speciální jídlo,modlitebna vlastní jídelna a maximální zájem o arabskou klientelu. To všechno je stará vesta, kterou znám už z Karviné. Můžete se tomu divit? Já ne.

2 0
možnosti

Pokud jede evropský turista do arabské země,snaží se místní udělat pro něho maximum a vyjdou mu vstříc,třeba prodejem alkoholu.Všude nápisy v angličtině nebo němčině.Je to host a místním přináší peníze.Pokud to samé děláme u nás,je to najednou špatně."Bojovat" proti Arabům,kteří jsou zde jako turisté zcela legálně a přináší lázním zisk je poněkud hloupé.Vy už jste zapomněl? "Host do domu,Bůh do domu"....

6 4
možnosti

U takových spíše: Host do domu, hůl do ruky...

0 0
možnosti

Křesťanské bohoslužby v lázních Klimkovice nejsou. Pokud má někdo zájem, musí si zajít nebo zajet do 3 km vzdáleného kostela v městečku Klimkovice. Jen pro drobnou ilustraci: Naše pacientky chodí do bazénu v plavkách a předem se osprchují, což je nařízeno. Arabky chodí v hábitech, na předchozím osprchování se netrvá. Některé z našich klientek říkají, že už tam vícekrát nepojedou. Netuší, že podobně je tomu i v jiných lázních.

11 0
možnosti

60 hostů sanatoria sní tisíce zvířat? Ta léčba probíhá přecpáním?8-o

1 4
možnosti

Za peníze v Praze dům, nebo sanatorium v Klimkovicích.

6 0
možnosti
Foto

Pak tu máme Teplice, kde Arabové skupují domy, pozemky, staví si tu rodiné domy. Jsou tu zatím z Kuvajtu a mají k nim přibýt z Iránu. Tak to bude šmakuláda. Teplice jsou plné černých bubáků.

6 0
možnosti

Ja se tesil, ze napisete co jste tam videl, a vy jste zatim okomentoval komentar komentare v novinach a v televizi.

3 3
možnosti
Foto

Byl jsem tam v roce 2013 s přítelkyní, která je na vozíku. Arabské nápisy tam byly už tenkrát, spousta arabů. Jejich jídelna ale oddělená od jídelny ostatních, takže nevím, kdy a co se tam podávalo. Služby pro "našince" - snaha byla, ale mohlo to být lepší. Dát v lázních vozíčkáři pokoj, který ani náhodou není bezbarierový - bylo potřeba udělat trochu cirkus, ale vyměnili ho nakonec za bezbarierový. Hodně mladých arabských mužů, ti vypadali a chovali se celkem normálně. Nejhorší byly ty jejich matrony. Na vozíku, komplet zahalené v těch jejich hadrech. Vozík tlačila sestřička nebo někdo (ale vždy žena), i když vedle matrony šel chlap. Ale přeci nebude tlačit vozík s jednou ze svých manželek, to asi bylo "pod úroveň". Problém byl že přítelkyně tam byla s asistenčním psem. Černým. Kupodivu ti mladí kluci byli OK, klidně ho pohladili a fotili se s ním. Jak ale psa viděla nějaká matrona na vozíku, začala ječet na celé lázně, její manžel, co šel vedle ní, většinou něco hulákal na celé kolo. Přítelkyně to nechtěla hrotit, tak vždycky počkala, až s řevem odjedou. Párkrát se stalo, že čekala na výtah. Ten přijel, dveře se otevřely, ale ve výtahu matrona na vozíku. Jak viděla psa, zase řev, matrona vyskočila z vozíku a přitiskla se na protější stranu výtahu.

To je důkaz, že Klimkovice fungují a opravdu postaví člověka na nohy...

13 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.