Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zatím nikdo nezná zákulisí a pochybuji, že se vše dozvíme. Ale měl byste žaludek na to - udělat nad pěti českými občany křížek???

Každý slušný stát se snaží udělat pro své občany maximum; je to jeho morální povinnost. Jen se u toho nesmí tak nesmyslně řvát.

0 0
možnosti

Pochybuji, že by si náš předseda vlády (nemůžu mu přijít na jméno) dovolil něco udělat proti vůli USA. Jsem přesvědčen, že vše bylo řádně domluveno i s tím, že Šapito bude naoko dělat bububu

3 0
možnosti
Foto

,,Blázni nebo zločinci?"

Jste jen další v řadě, který ,,opomenul", že ministr spravedlnosti před tím toto konzultoval i s US ambasadorem. Prošlo to i našimi medii;-)

4 0
možnosti

Můžu poprosit o odkaz?

0 0
možnosti

Je to standardní výměna, jakou dělají a dělaly všechny země, Spojené státy nevyjímaje. Zejména u špionů je to naprosto běžné, i když navenek se vždy vykládá, že s nepřítelem se nevyjednává;-) Nechápu proto autorův povyk.

5 1
možnosti

Tak standardní není selhání VZ a ministrů. Další věcí by měla být diplomatická odpověď, na kterou se zřejmě vláda nezmůže.

0 2
možnosti

J98i55ř62í 44N56o45s70e48k

4. 2. 2016 22:58

Otázka je, zda to jsou skutečně teroristé. Co vím, zřejmě věděli hodně o zákulisí ukrajinského Majdanu a role USA v dění na Ukrajině (dotyčný terorista měl ukrajinský pas a působil jako poradce Janukoviče - byl např. u smlouvy podepsané v Dallasu, která by časem zbavila Ukrajinu závislosti na ruském - ale i na americkém!!! - plynu.

Bude to složitější a USA spíš jen naoko pouštějí hrůzu. Navíc o tom propuštění "teroristů" věděli od Sobotky, od Pelikána a kdoví od koho ještě.

Obama vyměnil 5 prokázaných teroristů za 1 amerického vojáka - bez vědomí Kongresu.

Jak to tedy je - s teroristy nevyjednáváme?Rv

6 0
možnosti

Rozohnil jste se ,pane autore, pěkně. Nepochybně je to prů...švih. Jestli se potvrdí, že na tom má velký podíl rivalita mezi "tajnými", tvrdě bych trestal a učinil organizační změny.

Ale za všechna ta titulária směrem k naší vládě si zkuste dosadit Obamův kabinet. Bude oheň a síra stejná nebo ještě větší, když Američan udělal stejný "obchod" a to dokonce 4 zločince nejtěžšího kalibru za jednoho vojáka.

3 0
možnosti
Foto

Ano, je to selhání českých bezpečnostních složek a zpravodajských služeb. Ministra spravedlnosti Pelikána bych až tak moc zase nevinil. Ten jistě jednal v souladu se stanoviskem vlády a víceméně jen zatáhl za záchranou brzdu. Na vzniku tohoto průšvihu se ministerstvo spravedlnosti nepodílelo. Zpytovat svědomí by si měl spíše ministr obrany Stropnický nebo ministr vnitra Chovanec. Rv

0 2
možnosti
Foto

A jak víte, že původně nešlo o ,,cosi" zcela jiného. Např. i o ,,byznys" ,,třetích osob"8-o;-)

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS