Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

Koukám zlevnit pívo je Babišův populismus,ale co je potom zdanění vína a další výhody které jiný alkohol nemá z dílny především pana Jurečky z KDU?(tresty za pančování,podpora výroby a vývozu atd..)

0 0
možnosti
Foto

Vysvětlení je jednoduché - ano, pan Babiš chce zachránit hospodské, protože kradou a nepřiznávají nejméně 80% utržených peněz. Jakmile dostanou pokladny, budou muset platit daně, a to je položí.

4 3
možnosti
Foto

Vloni v létě jsem měla sraz s kamarádkou v hospodě v obyč. vesnici na berounsku. Čekala jsem na ni 4 hodiny (praskla jí guma na zadním kole u bicyklu, tak to tlačila pěšky). Za tu dobu jsem v hospodě objednala 2x limo a 2 štamgasti po 3 pivech. Hospodský měl vzadu v kuchyni 1 sílu na ohřívání jídel. Když si představím, že ti 2 lidi musí platit povinné sociální a zdravotní, dále nájem, energie atd., tak jim toho asi fakt moc nezbyde, zatímco starousedlíci si doma lejou do hlav pivo z lahváčů a lufťáci si přivezou buď lahváče, nebo přímo soudek. Na těch vesnicích je mně těch hospodských fakt líto, protože jedou ze setrvačnosti. Tam ty miliony Babiš fakt nenajde.

3 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.