Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH

Aha, tak někdo zařídí, aby se mohlo pohodlně odložit dítě osobám, které by jinak děcko nikdy do kontejneru v igelitce nehodilo, a za to se maj všichni klanět? 8-o Vzpomeňte si na to, až zas bude někdo prosit o úhradu léčby vyvoleného dítěte v telce!

0 0
možnosti
Foto

Odpovídám na otázku autora, pevně věřím, že ano. Pan Hess je totiž takový ten pan "neviditelný", který dělá s buldočí vytrvalostí něco, co je pro naši společnost pozitivní. 

Zatímco různých "celebrit", grázlů, mentálně inferiorních jedinců jsou plná média, o podobných lidech, jako je pan Hess, se obecně ví jen málo.

Třeba se pro něj nějaké to uznání ve spolku obdivovatelů pana presidenta příští rok najde.

Panu Zdechovskému držím palce a Vám pane Pijáčku děkuji za připomínku, nápad a článek, který samozřejmě karmuji. 

Pěkný den.

1 0
možnosti
Foto

Slib jsem splnil. Návrh byl odeslán minulý týden ;-)

3 0
možnosti
MKP

Výborněěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěěě, Toméééé!!!!!!!!!!!

Pašááááááááááák!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)

0 0
možnosti
MKP

Přátelé, mám pocit, že v diskusi došlo k malinkému nedorozumění, které jste si už vyříkali. Kéž by se vše vyřešilo tak rychle a snadno. Nicméně uvádím web o babyboxech, kde je i číslo účtu, darovací smlouvy, prostě vše.

http://www.babybox.cz/

2 0
možnosti
JR

J20a38r37a 91R47a59n73k

18. 3. 2015 3:06

Diky, asi jsem to zavinila ja, ale to info bych asi hledala dost dlouho:-)R^

1 0
možnosti
JN

J96i29ř90í 49N23o81s57e10k

17. 3. 2015 21:13

Souhlasím a panu Hessovi děkuji.

Na druhou stranu, pane Pijáčku, jsem přesvědčený, že o panu Hessovi se v souvislosti s babyboxy ví mnohem víc, než naznačujete, což je samozřejmě dobře.

2 0
možnosti
MKP

Samozřejmě, že to nedělá pro slávu, pro metály. Na straně druhé by bylo nanejvýš vhodné ocenit takového člověka a neházet mu klacky pod nohy, jak se to už nejednou stalo. Na Hradě jsou oceňování často lidé, kteří tomuto člověku nesahají ani po kotníky.

5 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.