Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tomáš Zdechovský hájí klasické evropské hodnoty zvláště svým osobním životem.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/nazory-a-petice/Lukas-Stanek-Co-taji-kandidat-KDU-Tomas-Zdechovsky-315293

0 0
možnosti

Ve škole učím jednoho muslima (na katolické škole!) Musím však konstatovat, že se jedná o velice inteligentního a zvídavého hocha - kéž by naše děti měla takovou touhu po vědomostech. Chová se naprosto normálně, ostatní děcka jej berou docela normálně. Co z něj bude za pár let, nevím. Možná fanatický a vzdělaný terorista, možná bude patřit k těm nemnoha muslimům, kteří si uvědomují, že naše budoucnost je ve vzájemné toleranci a spolužití, nikoliv v nenávisti. Kdoví, co z něj bude.

0 0
možnosti

Vážený pane Zdechovský, za svůj článek jsem čekal ohnivou smršť na svou hlavu. Navíc jsem si nebyl příliš jist ani Vaší reakcí. Přesvědčil jste mne, že jste chlap na svém místě. Nevím, jak budou kandidátky dle regionů, ale Vy osobně máte moji podporu jistou. Když ne fyzicky hozením Vaší kandidátky do urny, tak morálně-psychycky určitě ano. Nedejte se, prosím. Pokud v KDU-ČSL budou lidé jako Vy, nakonec budu litovat, že jsem tuto stranu opustil.

0 0
možnosti

R^ Souhlas, o islámu je potřeba psát stále, ale hlavně přinutit odpovědné, aby konali.

( obeslal jsem instituce, ale mělo by nás být více, jinak je to výkřik do tmy)

4 0
možnosti

Jenze pane Kulhavý, nás co píšeme o Islámu je hrozně málo. Tedy alespoň nás, kdo se tímto nešvarem zabýváme intenzivně. Navíc se obávám, že mnozí autoři, kteří by na toto téma psát chtěli, se bojí, protože v Česku se nad vámi stále vznáší damoklův meč všudeslídících aktivistů, kteří neváhají donášet a udávat, a kdo dnes má chuť, nechat se vláčet zelenými žabičkami k výslechu. Je to potíž.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS