Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proto bych sem do Evropynepouštěla ty statisíce imigrantů - obvykle z islámských zemí, už je jich tu i tak až až.

0 0
možnosti

"Německo páchá sebevraždu". Tuto knihu doporučuji všem,kdo chtěli něco vědět o problémech s araby.:-)[>-]

0 0
možnosti

J59i20r35i 15K80u54c44e12r48a

16. 3. 2014 19:15

zde s vámi souhlasím a bohužel nevidím naději pro Evropu :-/; snad jedině silně omezit a důrazně kontrolovat jakékoliv náboženství, což je nerealizovatelné a pro mnoho věřících lidí také samozřejmě nespravedlivé;

0 0
možnosti

Všichni níže prezentovaní obhajitelé islámu -NEMÁTE PRAVDU!!! V koránu je popřen Ježíš jako boží syn a všichni jinověrci včetně křesťanů jsou nepřátelé islámu. Asi jste neslyšeli, co hlásají přední islámští duchovní; nebojujte v Evropě, tu dostaneme za pár desítek let na talíři.(otázka porodnosti) Čtu zde zrovna p.Bártu "..kdo jsme, abychom soudili jejich život a víru?" A kdo jsou oni, aby porušovali zákony té které země, včetně a především rodinného práva? Jak to, že mohou plivat, pálit, bořit a zabíjet vše, co je křesťanské a jen se někdo slovem otře o Alaha, je bouře po celé Evropě? Vy jste asi nikdo neviděli i v naší televizi demonstraci v Londýně, kdy bylo všem jinověrcům vyhrožováno smrtí! Pokud Korán určuje muslimům život a víru, která je v rozporu se zákony země tam, kde se nacházejí, tak mohou svobodně odejít do země, kde jsou zákony ve shodě s koránem.(viz prohlášení australských představitelů) Dnes už islámská obec požaduje vlastní školy, další mešity, právo na vlastní obřady - co bude následovat? Právo šaria? Odkazuji na můj článek ze včerejška, kde uvádím jasný závěr a nebo si pusťte video u článku p. Lhoťana, ví toho o islámu asi nejvíce z nás všech.

7 1
možnosti

Dobře, napište něco o té porodnosti. Vezměte přitom v úvahu skutečnost, že žádné statistiky porodnosti podle náboženství neexistují, rodičů se v porodnicích nikdo neptá na náboženství, a náboženství se nezapisuje do rodných listů nebo občanských průkazů. Díky moc.

1 0
možnosti

Proč píšete "podle zákona by měli mít právo"...podle zákona mají právo.Nejvíce skutečně věřících vyznává islám, to je prostě fakt.Co s tím? Islám není jenom náboženství, ale i styl života a kultury. Kdo jsme, abychom soudili jejich život a víru?

1 5
možnosti

Udělal byste lépe, kdybyste místo psaní nesmyslů o nevěřících džaurech navštívil nějakou takzvaně islámskou zem. S přátelštějšími lidmi se hned tak nesetkáte.

3 5
možnosti

já tam byl, cca 1 rok, to jejich přátelství, je pouhopouhá vyčůranost....když můžou , podvedou vás, moje zkušenost

6 1
možnosti
Foto

Autor má pravdu v jediné věci je potřeba se vrátit k tradičním hodnotám-zejména ke svobodě vyznání!

3 0
možnosti

Totální pitomost a štvavý text. Autor netuší na čem je islám postaven. Netuší,že nejde vlastně o náboženství, ale o životní styl. Z hlediska lidské etiky nenajdete v Islámu jedinou chybičku. A jedinou možností je spolupráce monoteistických náboženství. Bojovat ideologicky v roce 2014 je již nesmysl. Ještě, že to papež František chápe a pracuje na obrodě křesťanství. Co je špatné, to jsou chyby i zvěrstva konkrétních lidí. Ale o tom Islám není.V

3 6
možnosti

pro Vás bude probuzení velmi těžké ;-)

3 1
možnosti

Multikulturalismu a islamismu můžeme zabránit jedině správným rozhodnutím ve volbách. Je za pět minut dvanáct!

5 1
možnosti

R^ Kéž by si to uvědomilo co nejvíce lidí a hlavně to projevilo ve volbách !

4 1
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.