Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Pijáčku, Králi, Sisko, Matuško a další zdejší štváči -  chcete-li se poučit či zjistit, jaké názory mají normální Češi, kteří se živí svou vlastní prací, tak se podívejte také na řadu další diskusních serverů a blogů, např. na http://www.vasevec.cz a tam si přečtěte např. tyto články "Všem českým válečným štváčům, zakomplexovaným řiťolezům, podporovatelům fašismu" od Jiřího Schlimbacha, dále "Proč Západ podpořil fašistický puč na Ukrajině?" od Ondřeje Kosiny, "Anarchie" od Karla Horáka a další i zpětně v tamním archivu. A přečtěte si také diskusi. Abyste nežili v omylech, že snad lidé tady u nás chtějí to, co si myslíte Vy sami, kteří jste zcela pomatení či kteří žijete dlouhodobě v cizině.

1 2
možnosti
DN

Nojo. Paroubka je třeba podporovat co to dá, že ? :-)

1 0
možnosti
KS

Pane Pijáčku a na jaké škole to proboha učíte? 8-o

2 0
možnosti
JV

Někdy mám pocit, že ti "mladí blbečkové" by měli povinně jezdit na alespoň jednoroční stáže do KLDR, případně jiné, "komunismus praktikující" země, aby ochutnali realitu svého toužení. Ono se to pěkně "komunistuje" od kavárenského stolku v demokratickém státě!

3 0
možnosti
Foto

Vy jste byla v KLDR, že víte, jaké to tam je?

0 1
možnosti
Foto

Z článku čouhá fanatismus, se kterým mohou bezvýhradně souhlasit leda tak černobruselníci.

4 7
možnosti
Foto

Vážený pane Pijáčku, nesouhlas a negativní poznámky pánů Řezníka, Petříka a docenta Němce jsou jednoznačným dokladem úrovně Vašeho článku.

5 5
možnosti

Nesouhlasím s tím, že mé poznámky jsou negativní. Dokonce jsem autorovi odpustil,že mezi obětmi nadšeneho budování státního kapitalismu jmenovitě uvádí pouze katolíky.

2 1
možnosti
Foto

Naprosto nesmyslný článek Rv

Stačí už jen to, že základním pilířem komunistického učení je beztřídní společnost a u nacismu nadřazenost vyšší vyvolené rasy.

A když srovnáme počet obětí komunismu u nás za 40 let a počet obětí nacismu u nás za 6 let, tak se dostaneme k naprosto nesouměřitelným číslům.

Navíc se komunismus vyvíjel (dost těžko lze srovnávat Gottwaldův režim a režim za Husáka), jakož třeba režimy Gorbačova a Pol Pota.

Je to, jako kdybych o křesťanech napsal, že křesťanství stálo na náboženských válkách (a že jich bylo), likvidací heretiků a čarodějnic ( a že jich bylo) a jiných zločinech.

Takže ještě jednou. Z autora vyzařuje podobná patologická nenávist k jinak smýšlejícím, jako dříve z Kojzarů a jim podobných propagandistů a demagogů.

8 6
možnosti
MS

Pane Petříku, vždycky jsem se bavil termínem beztřídní společnost. Mohl byste nějak blíže popsat, o co se jedná? Prostě nastínit elementární funkčnost. Třeba: třída žen a třída mužů není rozlišována, dělají to všichni se všemi podle svých potřeb apod. Díky moc.

3 1
možnosti

Dotaz: A jak se vyrovnáváte všichni duševně s tím, že dýchate podle potřeb tak nějak po komunisticky?

1 4
možnosti
MS

A dýcháni vynalezli komunisté? A komunisté stvořili Zemi? A stvořili komunisté vesmír?

Myslím, že Bůh stvořil socialisty proto, aby si lidé zachovali ostražitost. A´t rudí nebo hnědí nebo jinak barevní, socialista prostě ubírá zdravému organismu energii. A aby zdravý organismus mohl přežít, musí se socialismu bránit. někdy socialistická nemoc propukne naplno, jsou z toho horečky (revoluce, války), ale většinou na chviličku z toho normální organismus vyjde posílen, jelikož nabere protilátky. Ale socialismus nedá nikomu zdravému setrvávat v delším zahálení. Otravuje, bouří, burcuje k braně, bortí a ničí. Je to tak, pane Řezníku? Vy jste vlastně záchranou lidstva.

4 1
možnosti
Foto

Kdyby se karma dala nějak odstupňovat, tahle by byla z těch nejvyšších. Je nesmírně nutné fakta srozumitelně pojmenovat, ale málokdo to dokáže tak jasně a srozumitelně, jako vy. Bohužel, kdo nechce slyšet, poslouchat nebude. Zase jsou nalezlí všude ( a jsou tam, protože jsme jim to dovolili) a našim špatně poučeným dětem hrozí opáčko z historie.

4 1
možnosti
Foto

Velká karma pane Pijáčku. Nicméně - mám za to, že oněch 25 let, co nejsou bolševici u moci stačí, aby začala vyrůstat nová generace, která už nemá osobní zkušenost s tímto režimem. Oni naslouchají těm idylickým pohádkám starých soudruhů, že všichni měli práci, všichni byli radostně u voleb a nebyli bezdomovci.

Mladému muži by bylo potřebné jakési cvičení - třeba na 14 dní - v prostoru, kde by šel komunismus vytvořit uměle - tedy nic v krámech, místo výplaty jen spropitné, "čekací" doby na byt, auto atd. Dále pak kádrování a dennodenní kontrola, jestli správně miluje Sovětský svaz a stranu.

Vše je dáno tím, že komunismus nebyl definován po listopadu 89 jako čiré zlo, jeho protagonisté nebyli potrestáni. Budeme si muset - s odpuštěním - vyžrat znova.

5 1
možnosti

Tak s tím autem to prostě nebyla vždy pravda. Přišel jsem do Mototechny, dal jsem 50.tisíc a hned jsem dostal Malucha. Skvélé auto, zvláště v případě předjíždění kolony sovětských vojenských nákladních aut. Takový adrenalinový zážitek.

1 3
možnosti
Foto

A já doufal, že se dočkám kritiky mého článku ;-(

3 1
možnosti
Foto

ode mě jste ji měl;-)...ale nechte prostor i jiným;-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.