Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Boha jeho, nejste náhodou grafoman...? 8-o

0 0
možnosti

Už včera jsem psal také o podobných ŠMEJDECH a to dokonce podporovaných i veřejnoprávní TV !  Jedná se o TELESHOPING, který nabízí za velké ceny bezcenné výrobky. I na tyto koumáky, by se měl někdo řádně podívat !!

2 0
možnosti

By se měl někdo pořádně podívat! Já v tom tedy vidim diametrální rozdíl. Vás něčím podvedli? Vás někdo u televize nutí, abyste podepsal nějakou smlouvu? Pokud jste svéprávný, tak se snad rozhodnete, jestli něco objednáte.

1 1
možnosti

J22a25n 80R24á51ž

24. 7. 2013 13:41

Na podobné pozvánky je jediná odpověď relevantní: "Díky za pozvání,ale nepřijdu" A hovor razantně ukončit. Nevím, proč to dal rozvádět a nějak se rozčilovat. 

V celé historii lidstva, jak optimisticky odhadují, bylo uzavřeno max.30% obchodů férově. To jest tak,ze nabídka k uzavření obchodu byla výhodná pro obě strany. S tím musí každý počítat a jednat podle toho. A kdo to neumí nebo udělá špatný obchod, přece nemůže očekávat satisfakci od státu. To není jeho funkce garantovat, aby každá nabídka na uzavření obchodu byla férová a obchod tak byl pro kupujícího výhodný.

0 1
možnosti

Kdyz se to hodi a je nalada i cas, tak nevim proc, jako duchodce, nejit. Nekdy se i slusne zadarmo najist, odnest si napr. vrtacku jako darek..........

0 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.