Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KC

Prosím vás, že se vůbec zabýváte takovými 'halíři'. Tohle je mnohem zajímavější matematika:

Minulý měsíc Rusko splatilo celý svůj dluh Slovensku ve výši 1.7mldUSD.

Zeman za své předchozí vlády cca dvojnásobný - přes 3mld - dluh Ruska vůči ČR prodal soukromé firmě za zlomek - 0.75mld. A teď si spočítejte jak dlouho by těmi svými 60tis splácel jen tento svůj 'zářez'

Kdo se nemůže dopočítat, tak by to bylo asi 60 tisíc let.. :-(

4 0
možnosti
Foto

R32o29m92a42n 79K66o94z43e91l

19. 6. 2013 19:05

ćím jsou dány mandatorní výdaje? Zákony. Kdopak schvaluje zákony? Poslanecká sněmovna. V té měla vládní koalice ještě nedávno co? Jasnou většinu. Tak žádné výmluvy. A které mandatorní výdaje byly tak moc navýšeny? Určitě ne důchody, protože pravice v roce 2006 tvrdila, jak důchodcům klesá životní úroveň, určitě ne přídavky na děti, které zvyšovaly v té době maximálně o koruny...

0 1
možnosti
LV

Poslyšte, kdo řval jak tur, když snížili valorizace důchodů? Socani. Jaký tyjátr ztropili okolo zrušení pastelkovného.

Snížila se podpora v nezaměstnanosti, zpřísnily se podmínky pro invalidní důchody, pro výplatu nemocenské, atd. atd. Co se změnit nedá, to jsou náklady na obsluhu dluhů, které nasekali socani v době, kdy HDP rostl o nějakých 6-7 % ročně.

Přitom se musí potýkat s následky "investorsky vstřícné" politiky ČSSD za vlád Zemana a Špidly.

ČSSD vyhlásila daňové prázdniny pro zahraniční investory na 5 - 10 let. Důsledkem toho byl příliv spekulativních investorů formátu Carefouru, Juliuse Meinla a podobných, kteří díky daňovým prázdninám mohli jít pod cenu domácí konkurence a tím ji zničili. Potom odešli a nechali po sobě nekonkurenční prostředí, kterého se chopili šíbři formátu Lidla, Rewe a pod. a bezuzdě z toho těží.

Až budete velký, možná to pochopíte.

0 0
možnosti
DK

D86a46v95i21d 96K68r42á29l

19. 6. 2013 16:24

rozlišuj počty a inženýrskou matematiku.

0 0
možnosti
Foto

Z obecného pohledu není velký rozdíl mezi 1/3 a 30%.

Já tuhle situaci, zejména podle ohlasů, vnímám tak, že jsme velmi tolerantní k plácání našich "potentátů" a zejména pokud má dotyčný(á) stejný stranický či příznivecký dres.

2 0
možnosti
LV
MJ

Kdybyste napsal, že ho nemáte rád, bylo by to upřímnější. ;-D

7 1
možnosti
JT

Tolik kecu k jedne nepodstatne numericke chybe. Dava tricet procent jak slibil ? Dava. A navic dava jeste 6.000. To bych mu opravdu nezazlival.

6 1
možnosti
Foto

Nebuďte hnidopich, 33,33333333333...... nezní moc hezky, lépe se ta částka poslouchá po zaokrouhlení ;-)

3 1
možnosti
JK

Třicet procent není třetina, ale moc se to od ní neliší, že? To máte jako s větší a menší polovinou. Všichni víme, že obě poloviny jsou stejné, ale větší polovina lidí na to zapomíná:-)

6 0
možnosti
Foto

On naplácal více ptákovin.

Např. někdy kolem voleb halasně vyhlašoval, že státní dluh se nesplácí, jen úroky.

1 0
možnosti
JS

Vážený pane, pokud Váš článek není nepodařeným pokusem o vtip, tak se obávám, že svou snaživostí jste na nejlepší cestě se stát magorem.

4 2
možnosti
JM

Někdy v únoru mluvil Zeman o třetině svého platu, to by pak sedělo. Opravdu nic lepšího na něj nemáte? Je to dost slabé.

Mimochodem zlomky jsou matematika snad pro vás, jinak jsou to jen počty...

1 3
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.