Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

"Normální" je slovo odvozené od slova "norma". Tím je myslím řečeno vše.

0 0
možnosti

L90u73c19i59e 70R43o68s40s25i

28. 4. 2013 15:56

Články Rebeky Šiandrové, které tak s gustem chválíte jsou též normální, že? :-)))))

0 2
možnosti

Z43d69e52n41a 69K51o31č62í

1. 5. 2013 19:58

;-DR^!!    Lucko, je vidět, že aspoň vy máte filipa ;-)

0 1
možnosti

P34a10t42r11i88k 34S35z33ó

28. 4. 2013 8:37

1. homosexualita byla jako nemoc vedena cca od roku 1952-1992 Světovou zdravotnickou organizací. (třeba cigarety se považovaly stejnou organizací cca 20 let za neškodné, částečně i zdraví prospěšné.

2. není pravda, že homosexualita je něco co se zrodilo ve 21. století, homosexualita je známa už od dob starého Řecka a Říma.

3. I zvířata, oproti tomu co zde někdo píše, mají sklony k homosexualitě.

4.Homosexualita se bere jako sexuální ODchylka, narozdíl od pedofilie která se řadí mezi Úchylky!!!

5.Věřte tomu nebo ne, ale ano, je vrozená a nedá se léčit, lze jí pouze potlačit. Ale představte si muži, chtěli by jste potlačit své pudy na vztah se ženou? asi ne, pak se nemůžete divit, že člověk, jehož přitahuje stejné pohlaví a NEMŮŽE to ovlivnit, také nechce potlačit svou přirozenost.

6.Vždy se najde dost nevzdělaných lidí, lidí s předsudky a lidí kteří mají patent na pravdu a kteří budou všechny tyto body vyvracet, ač o tématu nic nevědí a žádného takového člověka osobně neznají. 7.Nelíbí se mi k čemu autor článku přirovnává homosexualitu, měl by se omluvit po tom co si nastuduje fakta, škoda že nejde dát záporná karma! Hraje si na člověka kterému homosexualita nevadí a o dva řádky níže  ji přirovnává k závislostem tipu alkoholismus a kouření, nemám slov, AUTOR BY SE MĚL ZAMYSLET A OMLUVIT.

2 3
možnosti

To byste ovšem po bigotním katolíkovi chtěl příliš ... :-/

0 2
možnosti

Hrdost na sex.sklon je hloupost. Hrdý může být člověk na svůj národ či na někoho,kdo pro lidi něco udělal dobrého.

7 2
možnosti

Homosexualita je porucha sexuálního pudu, normální tedy není. Není to nemoc, je to nevyléčitelná vada, něco jako trvalé zmrzačení.

7 4
možnosti
Foto

V diskusi se začaly řešit dvě roviny otázek. Souhlasím s kolegou Pecharem v tom, že dobrovolné soužití dvou dospělých osob je věcí, do níž by nikdo zvenčí neměl jakkoliv zasahovat. V tomto směru i chápu jistou legitimnost požadavku postavení soužití stejnopohlavních párů z hlediska světských zákonů na roveň heterosexuálním párům - například co do možnosti vzájemného zastupování na úřadech, informovanosti partnerů o zdravotním stavu v případě hospitalizace, dědického řízení a podobně. Zde asi ani neobstojí argumentace, že si vše mohou zařídit vystavením plných mocí ověřených u notáře, kdy na každý úkon by dotyční potřebovali samostatný papír, kdežto v případě soužití muže a ženy jim na to stačí "papír" jeden - civilní sňatek. Asi i proto nemám zase tak velký problém s uzákoněním registrovaného partnerství, pokud jeho filozofií je právě odstranění těchto "nedostatků" před úřady.

V čem jsem ale zcela proti je možnost adopcí dětí stejnopohlavními páry. Proč? Nemyslím si, že by tomu dítěti život v podobné domácnosti nějak ublížil. Konečně, kolik dětí je vychováváno jen jedním z rodičů. Ale kdo by dítěti ubližoval, je jeho okolí. Lidé jsou obecně na sebe zlí. Už i malé děti si ubližují. Už i malé děti dokáží vyčlenit ze svého kolektivu někoho jen proto, že třeba nemá značkové oblečení. Co teprve by asi způsobila zpráva, že dítě je vychováváno v domácnosti, kde žijí dva muži? Někteří jejich vrstevníci by jistě doma slyšeli něco v tom smyslu, že ho vychovávají úchylové. A vězte, že dítě si tyto "postřehy" z domova s sebou přináší i do dětského kolektivu a tam je celkem "pěkně" rozvíjí. Takovému dítěti by neubližovalo ani tak to, že má dva "tatínky", jako jeho okolí. A zatímco dospělý je schopen se podobným útokům bránit, je schopen je ustát, dítě by nechápalo, proč najednou tolik zloby, když nikomu nic neudělalo. Tedy ne pár dvou mužů, či žen, který by dítě vychovával, ale část oné většinové společnosti, která si zakládá na tom, že je normální, by byla pro dítě pohromou.

9 1
možnosti

Ne vzdy s Vami souhlasim, ale tentokrat se podepisu za kazde Vase slovo.

2 0
možnosti

Proč bigotní katolíci remcají?

Protože nepochopili, že homosexualita je dar Boží, i když se nám to tak nejeví!

Avšak vychovávat děti homosexuály je zvěrstvo! Kdyby se katolická církev nezpronevěřila Bohu, mohla tento morální požadavek prosazovat! Ale zdá se, že nový papež František již na tento problém nahlíží přirozeným způsobem. Homosexualitu respektovat, výchovu adoptovaných dětí homosexuály nedoporučovat.

Proč nemají homosexuálové vychovávat adoptované děti?

Pokud v našich rodinách chybí otec nebo matka, pokud děti nejsou vychovávani pod tímto bipolárním vedením, mají pak ve svém dospívání a v životě problém, se kterým se celý život potýkají. Samozřejmě, že mají i problém homosexuálně nastavené děti v heterosexuální rodině. Jistě. Ale zde je riziko poškození v homosexuálních partnerstvích 96:4!

:-)

5 6
možnosti

„homosexualita je dar Boží“ ??? To je slušný žvást; a rakovina je taky dar Boží? Holokaust je taky dar Boží? Komunismus je taky dar Boží? Nemáte to nějak pomotané?

7 2
možnosti
Foto

"člověk, který má rád lidi" promluvil...;-D

5 4
možnosti

Jojo, přitom by stačilo rozlišovat pojmy NORMÁLNÍ  a BĚŽNÉ.

3 1
možnosti
Foto

Ve V. Británii v městečkách Teignbrigde, Newton Abbot a Dawlish v hrabství Devon místní úřady rozhodly, že musí vymýtit perzekuci homosexuálů a vynaložily každá tři tisíce liber na vypracování programu, který by homosexuálům poskytoval ochranu, podporu, rovnoprávnost. Teprve po dvou letech plánování a hledání zjistili, že žádné homosexuály nemají. Teď se snaží nějaké získat, aby se k nim přistěhovali ( z knihy Evropa snů a skutečností autor Benjamin Kuras)

6 4
možnosti
Foto

Tak nevím, mínus jeden bod dostávám za to, že jsem špatně opsal článek, nebo náleží úřadu, který po dvou letech nenašel žádného homosexuála?

4 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS