Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

peta-nek

30. 8. 2012 10:14
Nemoc nebo zloba?

Bože, tolik nesmyslů, polopravd a hlouposti v jednom článku.... pane Pijáčku, kdy jste byl naposledy u svého cvokaře? Zvažte to! Prospělo by Vám to ve Vaší labilitě!

0 0
možnosti

JuraT

30. 8. 2012 7:55
Shoda jmen ?

A Vy jste prosím také ze starostenského rodu ? Anebo je pro Vás starosta Jan z Vlčnova úplně cizí člověk ?

0 0
možnosti

Mirošek

29. 8. 2012 18:39
Buďte, prosím, slušní.

Nějaký čas jsem nepřipouštěl diskuse. Bylo to právě pro hrubost, osobní urážky a napadání ze strany anonymních diskutérů. Nezapomínejme, že všichni jsme lidi a že všichni máme svou lidskou důstojnost. Kdo toto druhému nepřiznám, byť s ním silně nesouhlasí, sám klesl hluboko pod úroeň toho, koho napadá a uráží.

Děkuji za pochopení.

3 0
možnosti

konzerva

31. 8. 2012 15:48
Re: Buďte, prosím, slušní.

Mirošku, vyzývat diskutéry ke slušnosti pod článkem, který má ke slušnosti a seriozní diskusi hodně daleko, se mi zdá buďto přidrzle provokativní, nebo hloupé. Když si ještě k tomu přečtu, že jste se rozhodl bojovat s hloupostí, tak bych doporučil trochu sebereflexe.

 Vždycky mne dojme "inteligent", který v politice připomíná svým oponentům jejich "slabé stránky" - učitel, družinářka, kopaničář.... Milý pane, tito lidé prošli praktickým životem. Mají možná daleko větší přehled a zkušenosti, než celá poslanecká sněmovna, honosící se akademickými tituly. Nebo někdo, kdo cítí potřebu psát si před přijmením K. Vy Tyle! :-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS