Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

modrý pták

16. 8. 2011 7:21
Kůrovec je především politický problém...

a pan Stránský je především politik a jako takový je to na Šumavě dnes člověk na svém místě. Pan ministr Chalupa je kapánek z té zelené sebranky připo.raný! Díky ekofanatikům (štědře dotovaným MŽP!)  je dnes značná část Šumavy mrtvá. Pár kvaziodborníků z Jihočeské univerzity si taky přihřívá svoji polívčičku, aby nepřišli o tučné granty na nesmyslný výzkum mrtvého lesa!

0 0
možnosti

velký jarda

15. 8. 2011 13:50
Za koho

těch několik zelených pošuků hovoří? Za mě určitě ne. Nikým nejsou volení, státní kasu stojí fůru peněz jen do všeho hloupě krafou.

0 0
možnosti

Ignác Pospíšil

15. 8. 2011 12:03
Turista

Autor zapomněl dodat, že jeho jmenování bylo odůvodněno tvrzením, že je vášnivý turista, takže je mu ochrana přírody velice blízká...

0 0
možnosti

johnpeters

15. 8. 2011 11:59
Omyl,vážený,

soudruh Stráský je muž Hradu! Čest práci,a rukám klid.:-/RvJo jo,ta česká jablůňka má na kořenech hada,a rodit nebude,dokud....[>-]..kdo to kdy pochopí,kdo to kdy pochopí...8-o

0 0
možnosti

kolos.veliky

15. 8. 2011 11:54
Kdyby měl každý ministr

odvolávat každého podřízeného manažera, který se někomu nelíbí, nedělal by nic jiného.

Bohužel, pokud někdo dělá svou práci dobře, velice často bývá neoblíbený a najde se spousta chytráků, kteří by ho chtěli odvolávat.

0 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.