Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

certik_bertik

11. 1. 2011 23:50
na

druhou stranu to byl na svoji dobu velmi kvalitně udělaný seriál, zdaleka ne jako to co se točí dneska za šmejd

0 0
možnosti

bofums

11. 1. 2011 23:13
Ideologické oddělení je v pohotovosti vždy,

kdykoliv se některý bloger dotkne komunismu. Ihned se objeví kaktusák- letos mu bude už 38 let!, takže vše, co obhajuje, prožil povětšině v kočírku, Husákův vězeň

hafusák / dosud neprozradil, kde že to " seděl "/ a jako perla na dortu mezi nimi

zdánlivě solidní p. rezjir. Chybí už jen joe / ne Limonádový /. Kdo vás za ty směsi, demagogie , neznalosti a nepravd vlastně platí, soudruzi? Že by H. Zeman?;-D

0 0
možnosti

hafusak2

12. 1. 2011 9:29
Re: Ideologické oddělení je v pohotovosti vždy,

Bofumsi: Tak schválně - co je větší projev komunistického myšlení: a) Kritizování negativních jevů současnosti. b) Napadání těch, kteří vyčnívají z řady, nebučí společně se stádem a kritizují strany a vládu. ....... Mě nikdo neplatí a také na rozdíl od jiných /povětšinou mých kritiků/ nepíšu žádné "směsi demagogie, neznalosti a nepravd". A dále Bofumsi:  kritiky článku,  podvratné živly a rozvraceče společnosti jste už odhalil, prokádroval a vystavil je do onoho jednoho jediného správného světla náhledu na svět, všem poctvivým budovatelům vyspělé kapitalistické společnosti na oči. Teď už zbývá jen jedno - vyjádřit se ke článku samotnému.

0 0
možnosti

strycek-Joe GmbH

11. 1. 2011 23:09
Současný režim řízené demokracie

se od socialismu příliš neliší, procedura voleb je snad poněkud jiná, výsledky však notoricky stejné - již 20 let vládne jeden a ten samý politický směr. Proto se divím, Pijáčku, že porovnáváte socialismus s fašismem - pokud by to byla pravda, byl by fašismu podobný i současný režim.

0 0
možnosti

Vlastimil.Kornas

11. 1. 2011 21:20
útok na podvědomí

Král Šumavy-"hodní" pohraničníci proti "zlým" převaděčům.U Zemana je to polovina všech dílů.

Nejhezší scéna byly,když chytili dederonské vědce na útěku do NSR.Němec/jméno českého herce/ tam říkal-"je to taktika Západu,odlákat k nim naše vědce."

No to říkalo za všechno,že to tu jde do (.)

0 0
možnosti

modrý králík

11. 1. 2011 21:49
Re: útok na podvědomí

pohraničníky mají i USA na hranici s Mexikem.... u nich v tom máš taky takhle ideologicky jasno?

0 0
možnosti

modrý králík

11. 1. 2011 20:38
no

já jsem se na pár dílů podíval a zase jako velká propagace zločinů mi to nepřišlo, spíše jako takový lehce průměrný krimi seriál. Podobně byste mohl o seriálech typu Kriminálka Las Vegas psát jako o propagaci zločinů kapitalismu.

0 0
možnosti

hasmen - náhradní nick

11. 1. 2011 21:02
Re: no

No... těch okamžiků,kdy se do toho nepletla politika tam moc není,ale soudný člověk se na to podívá a udělá si z toho "díla" svůj názor a nepotřebuje k tomu šest půlek kritiků,kteří mu budou určovat svoje moudra... Kdo se na to nechce dívat,tak přeci nemusí.

0 0
možnosti

petrph

11. 1. 2011 20:22
z dnešního pohledu

Líčí Zemanovi případy alespoň střet komunistické bezpečnosti s těmi kteří byli se stávajícím režimem nespokojeni a buď se mu postavili, nebo se snažili z něj utéct.

Kdežto když vidím spokojené úsměvy úderníků a dalších pracujících ve filmech typu Anděl na horách a podobně, tak si říkám že by se toho mělo zakázat víc.

0 0
možnosti

modrý králík

11. 1. 2011 20:42
Re: z dnešního pohledu

zloději, vrazi, sexuální násilníci a podobní opravdu nejsou spokojení s žádným režimem.

0 0
možnosti

hafusak2

11. 1. 2011 20:04
Těžko říci, co je pro demokracii více nebezpečné:

Zda před desítkami let natočené filmy, které nejsou v souladu s dnes vládnoucí ideologií nebo samozvaní cenzoři a kádrováci, kteří se zde množí jako štěnice v gauči a jsou i stejně "prospěšní".Rv

0 0
možnosti

kaktusak

11. 1. 2011 19:16
Zeman je vcelku objektivní,

narozdíl od primitivních agitek typu Kolja, Zdivočelá země a vlastně skoro všeho, co je v dnešní době dovoleno točit. Přesto všudypřítomná mediální masáž už selhává, občané jsou nespokojeni s nynějším na korupci a zlodějině založeným systémem, tváří v tvář zločinům současným nepomáhá už strašení údajnými zločiny komunismu.

Srovnávání nacismu s komunismem je úplně mimo, protože nacismus je jednou z forem kapitalismu. Vždycky když voliči nechtějí být "rozumní" a dávají příliš hlasů levici, sahají "demokrati" rádi po této formě vlády, v zájmu "záchrany civilitzace". Za těchto okolností nezbývalo pracujícím nic jiného, než se začít pravicovému teroru bránit, jak Zeman dobře ukazuje. Staly se chyby, ty ale seriál neobhajuje. Naopak dokládá, že právě takové chyby vedly ke krizovému vývoji v roce 1968.

0 0
možnosti

jeste asocialnejsi grupa

11. 1. 2011 19:22
Re: Zeman je vcelku objektivní,

objektivni, no jiste ... bic bozi ;-D

0 0
možnosti

hasmen - náhradní nick

11. 1. 2011 19:07
Ale co dnešních "disidentů" tam hrálo,co?

No vono to za ty prachy asi tenkrát stálo a každej radši držel hubu...

0 0
možnosti

Lachenauerin

11. 1. 2011 19:03
Pane,

již jsem Vám to chtěla napsat dříve, ale ostych mi v tom bránil. Leč dnes vskutku nemohu jinak, než konstatovat: Já Vás prostě žeru!

0 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.