Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

petrph

19. 7. 2010 8:31
Jo jasně

Hradní pán to nařídil novým ministrům, ministři vedoucím odborů na ministerstvech, ti svým úředníkům, ti pracovníkům podřízených organizací - nikdo si nebude letos přes léto brát dovolenou a bude se pracovat až se bude kouřit...;-D

Nikoho asi nenapadne, že i kdyby seděli ministři v práci od rána do večera, zjistili by že na úřadech má půlka lidí dovolenou a ta druhá za ty co chybí zaskakujou, takže na zaučování ministrů, kteří vůbec nechápou co má vlastně jeho ministerstvo dělat, nikdo nemá čas ...:-P. Takže, jak se zpívá, klídek pohoda tabáček, až se úředníci vrátěj z dovolené, sestaví odborně návrh zákona, ten odnese pan ministr do parlamentu, tam mu ho koalice seškrtá a stejně si odhlasujou co se jim bude hodit..

0 0
možnosti

dasa0302

18. 7. 2010 20:58
Přesné

Naprosto jste vystihl i můj dojem z věci.

Bárta chápe vyhrané volby jako dosažení cíle, ne jako počátek zodpovědné práce pro republiku. Hotovo, teď se ožení a odejde na dovču, neb už má zmáknuto.

Přestupečky vnímá jako normální, choval se tak dřív, nějaká morálka  a disciplina je akorát tak pro kmány, co neumějí bouchat kačky.

A o dopravě ví všechno. Autem jezdí leta a vlakem už taky jel, když byl ještě malý.

Tiskový mluvčí si ještě dost užije. A odborných zaměstnanců na ministerstvu je mi opravdu líto. To bude zase projektů, který stály majlant,  na kterých někdo dlouho  makal a teď skončí v šuplíku!

0 0
možnosti

pěnice

18. 7. 2010 19:37
No,VV nezačínají zrovna nejlépe.

Začínám si myslet,že ty bilboardové výkřiky byly slibné stejně jako ty Paroubkovy.Stále doufám,že to snad nebude tak zlé,ale už na ně pohlížím s nedůvěrou.

0 0
možnosti

hafusak2

18. 7. 2010 19:34
Už J. Hašek si kdysi dělal legraci

z pátera Šrámka, když nastoupil do funkce ministra železnic, je to velice zábavná povídka. Takže si počkám na nového p. ministra, možná to bude ještě lepší;-D

0 0
možnosti

Mirošek

18. 7. 2010 20:46
Re: Už J. Hašek si kdysi dělal legraci

Bohužel, nemám stejně mistrné pero jako Jaroslav Hašek.;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.