Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mirošek

21. 1. 2010 11:09
Dík o autora

Děkuji všem diskutujícím, nejenom v tomto, ale i v předchozích mých článcích o Islámu. Vlně přistěhovalectví se asi neubráníme. Proto o to víc si musíme uvědomit, kdo k nám přichází a jaké vyznává hodnoty. A pokud se sami nevrátíme k našim hodnotám, na nichž vyrostla evropská a tím také z velké části i americká civilizace, budem těmito imigranty skutečně převálcováni. To, že dnes je v Evropě většina lidí tzv. nevěřících, neznamená to, že by nás toto odpadlictví od Boha zachránilo od bojujícího Islámu. Islám, to je neustálý boj s nevěřícími. A odpadlík, čili ateista, je pro ně daleko horší nepřítel, než třeba křesťan nebo Žid. Křesťané i Žide jsou totiž lidé Knihy, tedy Starého a Nového Zákona, které Prorok z části převzal(byť modifikovaně) do Koránu. Zamysleme se proto nad sebou. Jde totiž o samu podstatu naší existence. S pozdravem mým sympatizantům i odpůrcům Mirek Pijáček V

0 0
možnosti

Mirošek

21. 1. 2010 11:10
Re: Dík autora

Omlouvám se za překlep v nadpisu přízpěvku.8-o

0 0
možnosti

zdenekbobek

19. 1. 2010 22:00
Postavit se nástupu islámu

Postavit se nástupu islámu není jednoduché a bude to něco stát. Především, pokud chceme udržet některé občanské demokratické svobody jako je svoboda vyznání, můžeme čekat, že při současném tempu přistěhovalectví, porodnosti a míře konverze evropanů nastane doba, kdy počet muslimů ve společnosti, počet jejich organizací a jejich vliv bude tak velký, že zasáhnou do politiky, změní zákony a řadu svobod zruší. Pak už bude pozdě s tím něco dělat.

Pokud se pokusíme zastavit nástup islámu omezením náboženských svobod (svoboda vyznání, zakládání náboženských organizací a rozsah jejich aktivit) připravíme se o jeden z důležitých výdobytků demokratické společnosti, o část svých občanských a lidských práv. Ale přece ztráta našich práv, která hrozí, převládne-li ve společnosti islám, je to, čemu chceme zabránit.

Naskýtaji se otázky: Co jsme a budeme schopni nebo nuceni vlastně obětovat, abychom zachovali Evropu s jejími hodnotami pokud možno neporušenými? A za jakou cenu?

0 0
možnosti

Jay6

19. 1. 2010 20:56
Islám?

Bu,bu,bu!

0 0
možnosti

tacet

19. 1. 2010 22:13
Re: Islám?

Oprávněně bu,bu,bu . Protože  na  závěr  každé  modlitby  v  mešitách  je  výzva  ke  svaté  válce .

0 0
možnosti

kenzo

19. 1. 2010 19:32
Česká muslimka: Islamizaci nezabráníte, stejně umřete!

http://mediaoislamu.cz/2010/ceska-muslimka-islamizaci-nezabranite-stejne-umrete/

0 0
možnosti

praveverka

19. 1. 2010 19:11
Sobecký pohled

Vratme se k evropským hodnotám, které způsobily miliony mrtvých. Islám nemá na kontě taková zvěstva jako 1. nebo 2 sv. válka, koncentráky nebo gulagy. Oni narozdíl od nás můžou ještě hrdě chodit se zvednutou hlavou jelikož nic takového za celou svou existenci přepustili.  Zamysleme se!!

0 0
možnosti

praveverka

19. 1. 2010 19:18
Re: Sobecký pohled

oprava: nepřepustili :)

0 0
možnosti

Miminobijec

19. 1. 2010 19:05
Hodnoty

Jenže co to jsou tradiční evropské hodnoty? Nejspíš se neshodneme...ale snad je ta největší hodnota, že i když se neshodneme, nebudeme se vraždit:-)

0 0
možnosti

kenzo

19. 1. 2010 19:33
Re: Hodnoty

To v případě cizorodých muslimů platit asi nebude. Do Evropy nepatří!

0 0
možnosti

kaktusak

19. 1. 2010 18:26
Když uznáte jejich vládu,

budete moci žít podle svého a vyznávat svou víru. To my ateisti to budeme mít horší. Asi se budeme muset vydávat za muslimy, tak jako jsme se museli po staletí vydávat za křesťany.;-D

0 0
možnosti

pesimista

19. 1. 2010 18:37
Re: Když uznáte jejich vládu,

mluvíš nesmysli, tví předkové (a také mí) se za křesťany nevydávali, ONI KŘES´TANY BYLI,AŽ DO MORKU KOSTÍ

0 0
možnosti

cyankáli v šampaňském

19. 1. 2010 18:25
hm,no jo

jenže mě můj život vyhovuje tak jak je. Jediný pozitivní rozdíl mezi islámem a křesťanstvím je ten, že křesťan nemůže mít 4 manželky a nemusela bych chodit v pytli, ale to druhý je taky relativní. :-/

0 0
možnosti

Kolumbo

19. 1. 2010 17:45
Každému by se

měly pokud možno vyplnit jeho touhy. Islám a jeho pravověrní nesčetněkrát zdůrazňovali svou sílu tím, že my, zbabělci, milujeme život, zatímco oni smrt. Já bych jim přání vyplnil. Na jejich města atomové bomby, ať si užijí mučednictví dosytosti. Z těch panen, jak tak budou na nebesích mezi těmi všemi mučedníky rotovat budou brzy profesionální k_rvy, ale to už je jejich problém. Ostatně myslím, že islám nezvítězí. Daleko spíš  i v prohnilé Evropě vyvolá revoluci proti multikulturalistickému establishmentu, která odtud muslimy vymete na jejich pískoviště. Allah s nimi. Ale já se ptám - jak je možné, že nikdo nestíhá takzvané fatwy - veřejné objednávky nájemných vražd ideových odpůrců? Jak je možné,  že tu klidně existují organizace, které tyto fatwy schvalují a obhajují? V rámci multikulturality a rovných příležitostí žádám stejné právo - štvát proti muslimům, vybízet k jejich zabíjení a nabízet odměny za jejich hlavy. 

0 0
možnosti

V.Hamral.ml

19. 1. 2010 17:10
Fanda!

Já nevím co mám se sebou dělat: na jedné straně se ve mne vzmáhá teritoriální pud a šel bych proti muslimům, protože mi zabírají MOJI zem. Na druhé straně vidím islám za ideově zdravější, než křesťanství a životně ctím hodnoty prakticky jako muslimové, tzn. síla vlastního rodu, síla a dominance muže vůči vnějšímu světu, krásné zázemí v podobě spolupracující manželky, jednoduše z mého úhlu poctivější hodnoty, než nabízí ta šíleně plytká Evropa se svým post-katolickým nátěrem. Co kdybychom to udělali tak, že všechny demokraty pošleme na arabský poloostrov, kde teď bude celkem free a uvolněné pozice Evropy nahradíme islámisty se správnějšími hodnotami? Mě by se to líbilo moc R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.