Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Camino

5. 1. 2010 2:34
Nedavno se tady spousta lidi pohorsovala

nad referendem proti dalsimu staveni minaretu ve Svycarsku. Vypadalo to temer jakoby si polovina lidi v Cechach myslela, ze se Svycarsko pripravuje o architektonickou nadheru, nebude to trvat ani tech 5o let. Kazdy novy muslim (ka) si pro zcelek rodiny muze pritahnout dalsich x clenu, kazda konvertitka pomaha tim, ze si vezme muslima cele jeho rodine. Nehlede k tomu, ze se mnozi naX

0 0
možnosti

tos ba

5. 1. 2010 0:47
islamizace Evropy neni nahodna

je evidentne planovana je naivni ocekavat od vlad, ktere ji umyslne podporuji, ze proti ni neco udelaji.Vsechny ty "snahy" v Evrope jsou jen trapne kourove clony nicnedelani.Je to k oblbovani volicu, jako ze se neco deje.A zas bezi, ten hraje pro ne.

Mame jedinou moznost a tou je volba pravicovych a nacionalistickych stran.

Bez levice neni islamizace.Nechapu lidi, kteri se teto volby boji.Vetsina z onech stran nema s fasismem nic spolecneho a toto oznaceni maji prave od multikulti podporujicich vlad, ktere tisk a Tv ovladaji.Levicaci a multikulturni smejdi uzivaji k manipulaci lidi vyrazy fasista, nacista, ultrapravicak, extremista, xenofob.. tak casto, ze uz ztratily puvodni vyznam a dnes uz znamenaji spise oznaceni pro slusne, pracovite a statecne lidi, kteri se neboji upozornit na zvracenou politiku vlady, ktera pracuje proti svemu narodu.

0 0
možnosti

Terribor

5. 1. 2010 0:22
Kdo ví

jednou se možná s naší cikánskou menšinou spojíme ruku v ruce v boji proti islámu R^

0 0
možnosti

Psychor

4. 1. 2010 20:59
daň za společenský pokrok

z hlediska civilizačního vývoje se jedná o zcela přirozený jev... R^

0 0
možnosti

kenzo

4. 1. 2010 21:25
Re: daň za společenský pokrok

Pokrok?8-o

Barbarizace bez obrany jako pokrok? Leda tak ve vizích multi-kulti

neomarxistické barbarizace, islamizace a kriminalizace společnosti! To

vše ve jménu zvráceného prázdného pseudohumanismu zkrachovalých

politických elit upadající Evropy!

0 0
možnosti

Livrak 2

4. 1. 2010 20:21
:-/

Vidim to bledě, nedopadne to dobře pro nás Evropany. Převálcuje nás islám díky naší nechuti se bránit. Podcenování a tolerance tohoto hnusného náboženství se nám těžce nevyplatí.

0 0
možnosti

kenzo

4. 1. 2010 21:30
Re: :-/

Je dobře si to uvědomit. Multikulti znehodnocená Evropa prolezlá Araby a černými, sešněrovaná islámským středověkem nemá budoucnost. A stále více Evropanů to již ví. A proto s Evropou jako perspektivou nepočítají! Evropa se stane jen přívěškem zaostalé a rozvrácené Afriky, Středního a Blízkého východu bez rozvojového a lidského potenciálu!

http://washingtontimes.com/news/2007/jun/05/20070605-092649-8531r/

0 0
možnosti

Sípomat

4. 1. 2010 20:05
Sto let

Je pošetilost myslet si,že cokoli vydrží navždy.

0 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.