Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

pansula

14. 12. 2009 11:52
Milovník lidí

Přečetl jsem si, (ve Vaší vlastní charakteristice vpravo na stránce),  že podobně jako Hitler milujete lidi.  Takže chápu, že máte  podobně úchylné vidění  světa. Ještě,že jste na rozdíl od Adolfa jen kašpar. Ale skutečnost, že působíte jako  učitel mne přesto trochu zneklidňuje. .

0 0
možnosti
JN

Já, Claudius

14. 12. 2009 7:03
Už je vám lépe, pane autore?

0 0
možnosti
M

maxas

12. 12. 2009 3:25
Antikomunistická umanutost,

dalo by se říci přímo výstavní. Vaše starosti a rotchildovy peníze, zátopkovy nohy oželím. Problémy které se stále zřetelněji rýsují v budoucnosti, které současná demokracie  neřeší, jen kosmeticky upravuje a mete pod koberec budou s velkou pravděpodobností příčinou nástupu nějaké nové totality. Vynutí si to situace a potřeba rázně a rychle řešit nastalé problémy, ať už nové nebo ty chronické. Jakého typu tato nová totalita bude je těžké predikovat, ale komunistická těžko.

0 0
možnosti
KS

Harry_sportsman

11. 12. 2009 16:39
Miroslave Klimante,

takové bláboly říkáte i svým studentům? Nevím jestli jsou studenti na arcibiskupském gymnáziu tolerantnější, ale co jsem tak slyšel, tak na předchozí škole (EPI Kunovice) jste měl pověst největšího blbce z celého učitelského sboru. A vůbec se nedivím ...

0 0
možnosti
JP

johnpeters

9. 12. 2009 15:20
Ja se nezastavam

zadne totality,ale komunizmus povazuji za horsi,nez nacizmus.Divam se na to pragmaticky,-tridni boj,potlaceni soukromeho vlastnictvi,diktatura proletariatu-,na druhe strane rasova diskriminace,panska rasa-,rikam zcela sobecky-ja nejsem zid.Apropo-nevite,Proc uz Premysl Otakar II prikazal,ze zidovsti obchodnici smneji obchodovat POUZE pred branami Prahy?

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

11. 12. 2009 17:27
Re: Ja se nezastavam

Žid být ani nemusíte. Ale jestlipak víte, co se stalo s Ukrajinci, kteří Hitlera vítali jako svého zachránce?

0 0
možnosti
JJ

Jay6

8. 12. 2009 23:10
Totalitní myšlení autora-odpůrce totalitarismu!

Kdo jen sem ty socialisty pustil a co dobrého nám to přinese?Skvělé otázky !I když bych je zrovna neočekával od tzv."odpůrce totalitarismu".Myslím,že skutečného demokrata by otázky tohoto typu vůbec nemohly napadnout.Kde by jste chtěl,aby se ti socialisté scházeli?Na nádvoří těch zmíněných Gulagů či v jiných Koncentračních táborech?Co se týká oslovení soudruzi a soudružky,tak jde ve státech,které nejsou poznamenané bolševickou diktaturou,o běžné oslovení příslušníků stran sociální demokracie.Jen v zemích pod diktátem bolševické rudé partaje,dostalo toto oslovení velmi hanlivý význam.Proto se v ČSSD používá oslovení Příteli a Přítelkyně.Překladatelé by tento rozdíl nemuseli zcela pochopit.A ty milióny obětí rudého kapitalismu v Číně máme už teď a ty další milióny mrtvých budou v nejbližších letech zcela jistě následovat.Kapitalismus bez sociálního rozměru,totiž nic jiného než milióny mrtvých vyprodukovat skutečně neumí.A je jedno jestli u biče na pracující stojí Stalin či Hitler!

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

9. 12. 2009 8:00
Re: Totalitní myšlení autora-odpůrce totalitarismu!

at se ti socialiste schazeji kde chteji ... dokud do svych uchylnych socioekonomickych experimentu nechteji zatahovat i me a moji penezenku, pricemz ani ja, ani moje penezenka o nic podobneho nemame ani ten nejmensi zajem. jiz po nekolikate opakuji: kdo CHCE, at si klidne pestuje nejaky ten socialismus, komunismus, nebo cokoliv jineho ... ale jenom do te doby, nez do toho sveho -ismu zacne zatahovat i ty, kteri proste a jednoduse NECHTEJI.

0 0
možnosti
PK

Ccecil

8. 12. 2009 21:29
tleskám

jako obvykle

0 0
možnosti
M

memento

8. 12. 2009 16:53
Alexandr Solženicyn

Alexandr Solženicyn - Souostroví GULAG, tohle mistrovské dílo by měl každý člověk aspoň jednou za život přečístR^

0 0
možnosti
DS

DaliborS

9. 12. 2009 11:49
Re: Alexandr Solženicyn

Souhlas. A taky vidět film Doktor Zhivago.

0 0
možnosti
PU

spalovac

8. 12. 2009 16:23
Brilantní!

především ten začátek :-)

0 0
možnosti
N

net.Xtreme

8. 12. 2009 16:22
Dobrý úmyls

Ono všichni to mysleli s námi v podstatě dobře. Jen se to vždy nějak zvrtlo při realizaci:-) Ale v zásadě pořád paltí, že vše špatné bylo pro něco dobré. Dobro a zlo jsou ohromně relativní pojmy a dají se snadno zneužít- Lepší je íct, že třeba tito lidé a režimy potlačovali svobodu, ale že by všem lidem svoboda svědčial se říci bohužel nedá. Většina lidí je tupé stádo a výjimek není dost, aby měla demokracie valný smysl a dlouhé trvání, vždy skončíme u regulací a omezování svobod.

0 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.