Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

DanielPuschman

9. 9. 2009 9:51
Program TOP09 by byl v pořádku

...kdyby s ním nepřišel někdo, jako je Kalousek. Kalousek, známý svými úžasnými obchody jako Migy nebo padáky nemá žádné morální právo od kohokoli žádat utahování opasků. Proč by si měl stát ukousnout ještě víc, když už občanovi bere tolik? Aby se mohl někdo ve funkci nechat podmáznout a ty peníze z mé krve, potu a slz v rámci nějaké předražené zakázky nebo nevýhodného prodeje přihrát svým kámošům? U mě nemá TOP09 šanci kvůli Kalouskovi, a nejen u mě - Kalousek to ví, a právě proto nastrčil mezi sebe a kamery Schwarzenberga.

Ať už všichni současní ostřílení "političtí profesionálové" v celé EU, nejen zde, táhnou k čertu. Pak se možná něco zlepší. Dřív ne.

0 0
možnosti
E

eAA00

13. 9. 2009 0:29
Re: Program TOP09 by byl v pořádku

Vidíte, a já zas nemohu vystát unijního eurohujera, spícího knížete. KAždému vyhovuje něco jiného.

0 0
možnosti
MF

falm

9. 9. 2009 9:25
Jako matematik a informatik

byste měl šlápnout do logiky. Pojem "celá EU včetně USA" je trochu mimo ne? Odkdy jsou USA členem EU? Nu což, zasmějme se tomu. I mistr tesař se někdy utne... ;-D

0 0
možnosti
MZ

Cavaliere

9. 9. 2009 8:32
Hm

Je zajímavé, že jako ministr financí, to pan Kalousek nevěděl, nebo nechtěl vědětRv

0 0
možnosti
JN

Já král 1

9. 9. 2009 8:42
Re: Hm

Ale on to věděl moc dobře, jenže v našem parlamentu to nešlo prosadit. Problém je, že to neprosadí ani v tom příštím, ledaže by měl přes 50% hlasů, což je ovšem utopie.

0 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.