Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

Lotras

16. 6. 2009 12:01
Soudci co dělají podvody přece nebudou stíhat podvody

...vždyť by si vypustili rybník....

0 0
možnosti
B

bull.terrier.pro.cenzora

15. 6. 2009 8:22
Každý, kdo si půjčí

u podobných firem je vůl a nic jiného, než být okraden si nezaslouží. Už u bank je to na pováženou, ale jít přímo k neznámé firmě chce hodně odvahy (nebo blbosti).

0 0
možnosti
JH

hurkajan

15. 6. 2009 7:30
soudy

marné burcování občanů ve svých článcích dávám konkrétní případy kauz ale lidé už jsou tím množstvím nezákonnosti v tomto státě zahlceni není den kdy se nepotkají s kriminalitou nebo machinacemi policie úředníků soudů vše je to jen o chybějicím právu a zákonech jenže zloděj na zloděje bič nikdy neuplete...;-(:-P

0 0
možnosti
J

jirkaknop

15. 6. 2009 7:26
Vážně si myslíte,že si nemůžete zaplatit soudce?

Vždyť jenom na Obchodním rejstříku brali soudci jako diví , potom odešli soudit na soudy Praha 1 , Městský soud a třeba soudce Holejšovský (vzal úplatek 150000Kč - prokázáno Policií,ale odloženo pro promlčení) soudí na Vrchním soudu. Tito soudci brali úplatky od advokátů,proto jsou dál vydíratelní!!.

0 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.