Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Saltos Alim

13. 6. 2009 16:35
K tomu pořádku

Pane autore, vyzýváte " zvolme představitele, kteří pořádek dovedou zajistit". Bylo by krásné číst k tomu patřičná navrhovaná jména, možná by to bylo třeba i  k popukání. P.Svobodu nemusím když volil p.Klause, ale je věcí jejich strany co budou dělat dál, dovedou být otevření, nejen kritičtí ale i sebekritičtí. Je až překvapující kolikrát už byli a jsou pochovávaní, přitom se drží celkem pevně kolem svých 7%. Jsou středoví, mohou se přiklonit k levé či pravé části spektra k prospěchu vlastnímu i nepochybně společnosti, vycházejí z  křesťanské ideologie jako nosného  pilíře morálky, která je bohužel mnohým trnem v očích a ti pak  slintají. Jsem si  jist , že nemají  předpoklady pěstovat si žvanily a diktátory typu Paroubka, Ratha, Zaorálka, Langra, Římana atp., ale prostě jsou a budou.    8-o 

0 0
možnosti

da.rock

13. 6. 2009 9:32
Vážený autore

Nechte si své ideologické fráze o rovnostářství a trestání schopných. Daňová progrese (a často ještě mnohem výraznější, než to, co navrhuje ČSSD) je v celém civilizovaném světě. Její opětovné zavedení nás vrací z výletu do Pobaltí a Ruska zpět mezi civilizované země euroatlantického prostoru.

Jak jistě víte (nebo nevíte?), tak progresivní zdanění funguje i v USA a jistě by jste si tuto zemi nedovolil nazvat odporně socialistickou a rovnostářskou.

Na tyhle demagogické řečičky už dnes pravice nikoho nenachytá (což si uvědomuje, o to jsou hysteričtěji je vykřikuje), protože většina lidí u nás JE pro progresivní zdanění. Budete to muset respektovat, nebo se přestěhovat někam do Sojuzu. Tam sice mají rovnou daň, ale silně pochybuju, že si polepšíte.

0 0
možnosti

rezjir

13. 6. 2009 6:21
Výrok roku

 "Zdaleka ne všichni bohatí či alespoň zámožní, nabyli své majetky nepoctivě".

Tak kolik ? 70% ?

0 0
možnosti

Harry_sportsman

14. 6. 2009 9:07
Re: Výrok roku

R^;-D

0 0
možnosti

kaktusak

13. 6. 2009 0:37
Kdepak oranžový. Rudý!

Je to další ortodoxní stalinista, ale naštěstí byl včas odhalen.:-)

0 0
možnosti

vladino

13. 6. 2009 1:12
Re: Kdepak oranžový. Rudý!

R^:-)

0 0
možnosti

MartinJiskal

12. 6. 2009 23:43
zase dalsi komunista

ktery nerespektuje to ze v pravnim state rozhoduje soud. to ze predem citove vydirate jen dosvedcuje vas mizerny charakter. svoboda na rozdil od cunka je u soudu a tam se rozhoduje jestli ma nebo nema pravdu. a co jestli ma a charita na druhe strane lze ? nebo protoze je na druhe strane charita tak lhat nemuze ? o tom rozhodne soud, cokoliv by ted svoboda rekl by bylo ovlivnovanim nezavislyho rozhodnuti.

0 0
možnosti

SIDLSD

12. 6. 2009 23:40
Máte pravdu,

raději bych spočítal, v kolika vládách KDU-ČSL po roce 89 nebyla. Jestli se někdo zasloužil o konec pravice v Čechách, tak to byl právě pan Lux a Sarajevo. A problémy, kromě  posledních, (kde zahráli i zelení) v pravicové koalici dělali vždy K-L.:-(

Asi to také mají sečtené, jako zelení, a dobře jim tak.:-(  

0 0
možnosti

rezjir

13. 6. 2009 6:26
Re: Máte pravdu,

A tako jako v souvislosti s tím Sarajevem neberete do úvahy, že se lídovci především postavili zadlužování republiky formou vytváření skrytých deficitů státního rozpočtu, které tehdy dosáhlo postupně ve dvou letech dle výpočtu mezinárodních institucí 22% a 12% HDP, tedy celkem v přepočtu na dnešní peníze cca 1 bilion korun.

0 0
možnosti

rojack

12. 6. 2009 23:35
kličky

Snad jen jedno. Lidovci vždy kličkovali, to všichni víme. Ale poté, co jsem viděl v televizní diskusi Svobodu kontra Severa, má u mě Svoboda zlatou olympijskou za kličkování.

Skutečně, s tímto politikem jde KDU do pekel.

0 0
možnosti
  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.