Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Knížepánovo ministerstvo se probudilo, jenže …

Knížepán Schwarzenberg se konečně probudil a jeho ministerstvo zaujalo jediný správný postoj ve věci Izraelsko-Palestinského konfliktu. Po zarytém mlčení k pronásledování a vraždění křesťanů v muslimském světě, je to první zablýskání na lepší časy v naší zahraniční politice. Jen aby tento záblesk nebyl zábleskem posledním.

Zcela v duchu nacistické propagandy a také předlistopadové antisionistické rétoriky komunistů, rozpoutala se hysterie na podporu militantních Palestinců proti Izraeli.

Národně socialistický, dalo by se říci neonacistický web Svobodný odpor v článku „Pokrytectví zastánců Izraele“ v podstatě radikálně interpretuje názory těch zemí, které přiznaly Palestině statut nečlenského pozorovatele, tedy státu, při OSN. Dovolím si citovat z tohoto neonacistického webu:

"Nebyli to ale Židé, kteří plivali na Německo v zahraničí už před rokem 1933, sami vytvářeli protinacistické nálady a verbovali světové velmoci do války proti Německu? … Proto v budoucnu, až se zase některý z dnešních obhájců kroků Izraele v Gaze ozve proti ‘zfanatizované lůze‘, která půjde hájit práva svých vlastních občanů … bude mu rázně připomenuto, aby raději zmlkl, zpytoval své svědomí a šel počítat oběti do Gazy."

Pěkný žvást, hraničí s propagací nacismu a popíráním holokaustu. Bohužel, jak už jsem naznačil, silně koresponduje se stanoviskem zemí, které se spojily proti Izraeli, tedy proti Židům, a přiznáním již zmíněného statutu Palestině, postavily se na stranu militantního Islámu.

Jenže, pokud Židé v nacistickém Německu verbovali velmoci proti nacistům, tak jen proto, že viděli dál než ostatní. A také dnes je tomu podobně.

Současný Izrael je momentálně jedinou reálnou silou, která se dokáže postavit proti agresivním islamistům. Poseroutkové z EU dokážou pouze žvanit o nějakých pofiderních lidských právech, která jsou však pouze pro někoho. Do EU totiž nalezly miliony a miliony muslimů a drží se tam jako vši v kožiše.

Muslimský živel v některých zemích EU neustále sílí. Podle bulletinu EUROSTAT bylo v k 1. 1. 2009 například Turků ve dvaaosmdesátimilionovém Německu již přes 1,8 milionu, což je 25,2 % všech cizinců, kterých je v Německu celkem 7,25 milionu. To je 8,8 % obyvatel Německa. Pozor! Mnozí politologové uvádějí desetiprocentní hranici cizinců v populaci již za vážnou a v uvedených číslech nejsou započítáni tzv. integrovaní cizinci, tedy cizinci s německým občanstvím. Odhady hovoří o více než šesti milionech Turků, žijících v Německu. Navíc, vzhledem k jinému pojetí rodiny, tedy rodiny s vysokou porodností, za několik desítek let početně dosáhnou počtu Němců.

Podobně je na tom Francie, která neuznává národnosti. Proto jsou všichni občané Francie Francouzi. Kdyby tomu tak nebylo a bylo by zřejmé, kdo vlastně je příčinou již několik let trvajících vln nepokojů ve Francii, byla by xenofobní podpora Jean-Marie Le Penovi daleko masivnější, a ten by už před mnoha lety seděl v Palais de l'Élysée.

Podporu islamisté mají u socialistů (je náhodou, že pohlaváři EU jsou převážně socialisticky orientovaní?) a především u komunistů, jejichž učení je stejně zrůdné jako nacistické a kteří vždy měly plnou hubu nebezpečného sionismu. Ne nadarmo za Stalina byli Židé krutě pronásledováni. Stejně tak u nás, za milovaného prvního dělnického prezidenta Gottwalda, v monstrprocesu se Slánským jedenáct ze čtrnácti obžalovaných bylo označeno za osoby židovského původu a popraveno. Postoj našich současných komunistů názorně dokresluje dopis, zaslaný komunistickým potěrem velvyslanci Palestiny.

Buďme proto rádi, že Izrael je tam, kde je, že alespoň tento stát dokáže omezovat choutky expandujícího Islámu.

Knížepánovo ministerstvo konečně zaujalo zásadový postoj bez ohledu na nelibost Velkého bratra z Bruselu. Jen by bylo nanejvýš vhodné, aby se toto ministerstvo jasně vymezilo také k pronásledování křesťanů v islamistických zemích. Varováním může být událost z tohoto týdne. Rozsudek smrti, vynesený egyptským soudem nad křesťany za údajnou urážku islámu  na základě islámského zákona a zvyku zakladatele islámu Mohameda. Jak se zachová naše ministerstvo zahraničí? Jak se zachová knížepán Scvhwarzenberg: Bude nadále nečinně přihlížet ke genocidě křesťanů v muslimském světě a de facto degraduje svůj postoj v OSN na pouhé teatrální gesto? Nebo bude hájit práva křesťanů nejen jako náš ministr zahraničí, ale i jako předseda strany, která se hlásá k židovským a křesťanským tradicím?

Autor: M. K. Pijáček | neděle 2.12.2012 12:12 | karma článku: 27,03 | přečteno: 1309x
  • Další články autora

M. K. Pijáček

Dnešní stávka nebyl debakl, pane Plago

Dle soudu mnoha kantorů je pan Plaga nejhorším ministrem školství všech dob. Snad dokonce horším, než byla Kateřina Valachová. Přitom tento člověk se odvažuje tvrdit, že dnešní stávka učitelů je debakl!

6.11.2019 v 13:56 | Karma: 23,49 | Přečteno: 1113x | Diskuse| Společnost

M. K. Pijáček

Kdo za to může aneb Když pojem vlast se nenosí

Jsme v Česku, kde pojem vlast se nenosí. Jsme v Česku, kde národní hrdost, kterou mají jak Rusové, tak Američané, se zaměňuje za pálení trenek na Hradě a za strkání vlajky do vagíny. Kdo za to může? Prý učitelé a rodiče. Jen oni?

10.8.2018 v 14:30 | Karma: 38,93 | Přečteno: 2274x | Diskuse| Společnost

M. K. Pijáček

To by mohlo stačit, pane Miloši Zemane! Běžte se léčit!

Když jsem Vám ve druhém kole prezidentských voleb se zaťatými zuby dal hlas, nebyla totiž lepší volba, myslel jsem si, že už mne nemůžete ničím překvapit. Ani ve snu mne nenapadlo, že volím člověka zřejmě duševně chorého.

14.6.2018 v 17:08 | Karma: 41,01 | Přečteno: 5210x | Diskuse| Společnost

M. K. Pijáček

Hovězí rozhodnutí bruselské

Na základě pravidel přicházejících z Bruselu jeví se dost pravděpodobným, že nelegální migranti, kteří překročí hranice EU bez náležitého veterinárního osvědčení, můžou být utraceni.

5.6.2018 v 22:47 | Karma: 36,04 | Přečteno: 1031x | Diskuse| Společnost

M. K. Pijáček

Trenýrky, hymna, vagina a espézetka

Zatímco zneuctění symbolů naší vlasti, za kterou tisíce našich spoluobčanů položily život, je považováno za uměleckou invenci, nepochopenou chátrou z umlčované většiny, přelepení symbolu EU na espézetce je málem kriminalizováno.

3.6.2018 v 17:51 | Karma: 47,02 | Přečteno: 7352x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Arizonští poslanci zrušili 160 let starý zákon, který zakazoval potraty

25. dubna 2024  6:54

Zákonodárci ve Sněmovně reprezentantů v americkém státě Arizona ve čtvrtek schválili zrušení zákona...

Poslední mrazivá noc. Od pátku se bude oteplovat, v neděli se vrátí letní teploty

25. dubna 2024  6:32

Ve čtvrtek budou ještě teploty podprůměrné a na horách může sněžit. V pátek ráno dokonce hrozí na...

Rusko vyrábí víc zbraní, než potřebuje na Ukrajině, varoval německý ministr

25. dubna 2024  6:13

Rusko podle odhadů německého ministra obrany Borise Pistoriuse už vyrábí více zbraní a munice než...

Nejednáme. Na obzoru je stávka soudních pracovníků, požadují vyšší platy

25. dubna 2024

Premium Odvádějí vysoce odbornou práci, musejí skládat speciální zkoušky, někdy sami vypracovávají drobná...

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...

  • Počet článků 284
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2368x
Člověk, který má rád lidi. Přesto dokáže, a to velmi často, jiné nadzvedávat ze židle. Nekompromisní zastánce tradičních, tj. křesťanských hodnot. Velmi silný euroskeptik, odpůrce totalitářů pravých i levých. Z hloubi duše nenávidí lidskou hloupost, zejména pokud je spojená s jakýmkoliv druhem moci.